1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Cimnastik Erkek Milli Takımı sporcuları Hem grurlandırdılar! Hem güldürdüler

Cimnastik Erkek Milli Takımı sporcularının kazandıkları madalyaları sayarken paylaştıkları eğlenceli video, sosyal medyada büyük beğeni topladı.
facebook-paylas
 Tarih: 05-07-2022 12:17:54  -   Güncelleme: 12-07-2022 17:28:54

Cimnastik Erkek Milli Takımı sporcuları Hem grurlandırdılar! Hem güldürdüler

Cezayir’in Oran kentinde gerçekleştirilen 19. Akdeniz Oyunları’nda Artistik Cimnastik Erkek ve Artistik Cimnastik Kadın Millî Takımlarımızın katıldığı cimnastik yarışmaları 4 günlük programda yapıldı.

Erkek sporcularımızın yarıştığı ikinci gün tarihî anlara sahip oldu. Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Adem Asil, Ahmet Önder ve Sercan Demir’den oluşan takımımız, takım olarak altın madalya kazanarak Türk cimnastik tarihinde bir ilke imza attı. 

Ahmet Önder ve Adem Asil’in genel tasnifte ilk sıradan final yapma başarısının yanı sıra yerde Adem Asil ve Ahmet Önder, kulplu beygirde Ferhat Arıcan, halka aletinde İbrahim Çolak ve Adem Asil, atlama masasında Adem Asil ve Ahmet Önder, paralel barda Ferhat Arıcan ve Ahmet Önder, barfikste Adem Asil ve Ahmet Önder finale kaldı.

 

 

Erkek sporcularımın alet finalleri ise adeta madalya yağmuruna sahne oldu. Finallere iki altın madalyayla gelen ve dört ayrı alette final yapan Adem Asil; yerde bronz, halka aletinde gümüş, atlama masasında altın, barfikste gümüş madalya kazanarak toplamda 6 madalyayla turnuvanın yıldızlaşan ismi oldu. Yerde yarışan diğer sporcumuz Ahmet Önder gümüş madalya alırken, barfikste ise bronz madalya kazandı. İki ayrı finalde yarışan Ferhat Arıcan kulplu beygirde bronz, paralel barda altın madalyanın sahibi oldu. Halka aletinde yarışan İbrahim Çolak, birinci olarak altın madalya kazanan bir diğer sporcumuz oldu.

Sporcularımızın takım madalyası dâhil, ayrı ayrı her alette aldığı toplam 11 madalyayla 19. Akdeniz Oyunları, Türk cimnastik tarihindeki en başarılı Akdeniz Oyunları yarışması oldu.

Cimnastik Erkek Milli Takımı sporcuları Hem grurlandırdılar ! Hem güldürdüler
Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Adem Asil, Ahmet Önder ve Sercan Demir’den Akdeniz Oyunları'nda takım halinde şampiyon olan Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı sporcularının kazandıkları madalyaları sayarken paylaştıkları eğlenceli video, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

  HABER VİDEOSU
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI