Çırağın Group Büyüksırspor, depremde hayatını kaybeden Hacı Ömer Tuğsat’ı Unutmadı! Pankartla Sahaya Çıktı
Kahramanmaraş’ta 2023-2024 sezonu Hacı Ömer Tuğsat U13 Ligi maçları başladı. Bu sezona duygusal bir başlangıç yapıldı.
Adem Şahan Batıpark Futbol Sahası’nda oynanan ilk maçta, depremde hayatını kaybeden Hacı Ömer Tuğsat’ın anısına dokunulmaz bir an yaşandı.
Börteçinspor ile Çırağın Group Büyüksırspor arasındaki müsabakada, Çırağın Group Büyüksırspor’un oyuncuları, sahaya “Çırağın Group Büyüksırspor 6 Şubat 4-17 Hacı Ömer Tuğsat U13 Ligi hayırlı olsun” yazılı bir pankartla çıktılar. Ayrıca pankartın altında “Rahmetle anıyoruz” yazısıyla tşörtlerinde Hacı Ömer Tuğsat’ın resmi yer aldı.
Çırağın Group Büyüksırspor’un yöneticiliğini yapan Hacı Ömer Tuğsat’ın anısına, yapılan pankartta her iki takım oyuncuları, hakem ve sporun paydaşları fotograf çektirdi