Bugun...

Davarcıoğlu’ndan Miraç Kandili ve 6 Şubat depremlerinin yıldönümü mesajı

Başkan Ahmet Davarcıoğlu’ndan Miraç Kandili ve 6 Şubat depremlerinin yıldönümü mesajı
facebook-paylas
 Tarih: 05-02-2024 12:07:41

Davarcıoğlu’ndan Miraç Kandili ve 6 Şubat depremlerinin yıldönümü mesajı

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Miraç Kandili ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Miraç Kandili’nin depremlerin yaralarının daha hızlı sarılmasında vesile olması temennisinde bulundu. 

 

Davarcıoğlu, “Peygamber Efendimizin (S.A.V) göğe yükselişini ve Allah katına çıkışını ifade eden Miraç Kandili’ne erişmenin sevincini ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünün hüznünü bir arada yaşıyoruz. Ülkece en büyük yaslarımızdan birinin yıldönümünü yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 50 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. 11 il ve çok sayıda yerleşim bölgesinde çok ağır yıkımlara neden olan bu şiddetli ve üst üste yaşanan depremlerde kaybettiklerimizin acısı yüreklerimizde hâlâ çok taze. Yaşadığı konuma bakılmaksızın 6 Şubat 2023, hayatımız boyunca unutmayacağımız bir tarih ve Asrın Felaketi’ni anlatan büyük bir trajedi olarak hafızalarımıza kazındı” dedi. 

 


Mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Davarcıoğlu, şunları kaydetti: Kayıplarımızı ve yaşadığımız acıyı unutmak mümkün değil. Ancak, bu zorlu dönemde gösterdiğimiz dayanışma ve birlik ruhu bize umut veriyor. Bir yıl önce, depremin yıkıcı etkileriyle yüzleşirken, birbirimize sarıldık, yardım etmek için koştuk ve yıkımın üstesinden gelmek için el ele verdik. Bu süreçte, en zor anlarda bile birlikte olmanın gücünü ve önemini gördük. Bu birlik ve dayanışma ruhu, yaralarımızı sarmamıza ve yeniden ayağa kalkmamıza yardımcı oldu.


Bugün, kaybettiğimiz sevdiklerimizi ve yaşadığımız acıyı yüreklerimizde bir kez daha hissediyoruz. Ancak, aynı zamanda birbirimize destek olmanın, güçlü olmanın ve geleceğe umutla bakmanın da önemini biliyoruz. Tüm Dünya’nın nefesini tutarak şahit olduğu 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin 1‘inci yıldönümünde, kaybettiklerimizi anarak onların hatıralarını yaşatmayı sürdüreceğiz. 
Bugün, Kahramanmaraş olarak bir araya gelerek, yaşadığımız zorluklardan güç alıp, birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etme kararlılığımızı teyit ediyoruz.
Kaybettiğimiz sevdiklerimizi sonsuza kadar hatırlayacağız ve onların ruhlarını yaşatmak için daha iyi bir Kahramanmaraş inşa etmek AKDO olarak çok çalışacağız. 
Bu vesileyle İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, Miraç Kandili’nin 6 Şubat depremlerinin yaralarının hızlı bir şekilde sarılmasında vesile olmasını niyaz ediyorum. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler başta olmak üzere doğal afetlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Dulkadiroğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI