Defans Kaleci Gibi Kurtardı, Hakem Kahramanmaraşspor’un Net Penaltısı Vermedi

Kahramanmaraşspor’un atağında ceza sahası içinden yaptığı vuruşta, Niğde Belediyesporlu defans oyuncusu topa eliyle müdahale ederek adeta kaleci gibi kurtarış yaptı.

Defans Kaleci Gibi Kurtardı, Hakem Kahramanmaraşspor’un Net Penaltısı Vermedi
Yayınlama: 14.09.2025
43
A+
A-

TFF 3. Lig 2. Grup 2025-2026 sezonu 2. hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor, deplasmanda Niğde Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma, Niğde 5 Şubat Stadyumu’nda oynandı.

 

Mücadelenin 18. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Kahramanmaraşspor’un atağında ceza sahası içinden yaptığı vuruşta, Niğde Belediyesporlu defans oyuncusu topa eliyle müdahale ederek adeta kaleci gibi kurtarış yaptı. Ancak karşılaşmanın hakemi  İstanbul bölgesinden Deniz Güven, devam kararı vererek oyunu sürdürdü.

 

Bu karar sonrası Kahramanmaraşspor cephesi yoğun itirazlarda bulundu. Kırmızı-beyazlılar, mutlak bir penaltının daha verilmediğini savundu.

 

İşte o pozisyon