Bugun...

Depremin Yardım Kahramanlarından biride Oğuz Bağrıaçık

Depremde ağır hasar alan Kahramanmaraş'ta Depremin Yardım Kahramanlarından biride Oğuz Bağrıaçık oldu
facebook-paylas
 Tarih: 20-02-2023 17:52:49  -   Güncelleme: 03-03-2023 23:34:49

Depremin Yardım Kahramanlarından biride Oğuz Bağrıaçık

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta gece gerçekleşen 7,7 şiddetindeki depremden sonrası  Oğuz Bağrıaçık, depremin kahramanı oldu.

 Kandilli Rasathanesi Kahramanmaraş depremi için "80 saniyeden uzun sürdü ifadelerini kullanmıştı. Kahramanmaraş merkezli MEBA Group Yönetim Kurulu Başkanı;  Oğuz Bağrıaçık, 6 Şubat'taki depremden bugüne kadar, Ekmek üretimi olmamasına rağmen, Konya'dan getirdiği fırın ile günlük binlerce ekmek üreterek halka ücretsiz dağıtıyor. 

Aşevi hizmeti de sunan Bağrıaçık, ülkenin dört bir yanından gönderilen erzak ve gıda yardımlarının depremzedelere ulaştırılmasında da lojistik dağıtım merkezi olarak görev yapıyor. 
Yakınlarını güvene aldıktan sonra ilk günden beri fabrika önünden ayrılmayarak buraya getirttiği mobil karavanı ofis olarak kullanan Bağrıaçık, hem de geceleri karavanda kalıyor. Depremin yardım kahramanlarından Oğuz Bağrıaçık, tebrik ediyor; "Allah yardımcısı olsun" diyoruz. Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Bağrıaçık'ın oğlu olan Oğuz Bağrıaçık, '' Memleket sevdalısı'' olarak babasının yolundan ilerlemeye devam ediyor.

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI