Bugun...
SON DAKİKA

Dr. Ali Ünsal, Kahramanmaraş ASKF'nu Ziyaret Ederek Projelerini Paylaştı

Ak Parti 12 Şubat Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Ünsal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu Ziyaret Ederek Projelerini Paylaştı
facebook-paylas
 Tarih: 29-12-2023 22:39:32  -   Güncelleme: 15-01-2024 19:20:32

Dr. Ali Ünsal, Kahramanmaraş ASKF'nu Ziyaret Ederek Projelerini Paylaştı

Ak Parti 12 Şubat Belediye Başkan A. Adayı Dr. Ali Ünsal, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret ederek spor ve gençlerle ilgili projelerini paylaştı.

Ziyaretin ardından Başkan Ekrem Karaoğlan ve Dr. Ali Ünsal bir açıklama yaptı.

Dr. Ali Ünsal, şunları söyledi: "Sayın Ekrem Karaoğlan Abimi ziyaret ettik. Uzun yıllardır tanışıyoruz kendisiyle. Bu şehrimize spor alanında çok büyük hizmetler olmuştur. Kendisiyle çıktığımız bu yolda, hasbihal etmek için buraya geldik. Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek kendilerine teşekkür ediyoruz.

betvamos giriş

Kahramanmaraş'ın sporunu, amatör sporu konuştuk. İlçemizle ilgili spor olaylarını konuştuk. Spor tesislerinin eksikliğinden bahsettik. Önümüzdeki dönemde süreçlerde neler yapabiliriz? Bununla alakalı yönetim kurulu üyeleriyle güzel bir istişarede bulunduk. İnşallah şehrin hayırlısı olur diyoruz. Teşekkür ediyorum."dedi.

Başkan Ekrem Karaoğlan ise şu şekilde konuştu: "Doktor Ali Ünsal Başkanımın ziyaretinden dolayı ben de kendisine çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır tanışıyoruz. Kendisinin amacı, bizim de amacımız, bu memlekete hizmet noktasında, spor anlamında ilçemizdeki eksiklikleri konuştuk. İnşallah görev verildiği takdirde Ali Başkanıma spor anlamında çok katkı yapacağını düşünüyorum. 


Bu memleketi idare edecek yöneticilerimizin kendi içimizden sorunlarımızı yakından bilen biri olduğu takdirde, bu memleketin daha çok faydasına olacaktır. Kendisine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum."dedi

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI