Bugun...

Dulkadiroğlu Şeref Eroğlu Dereköy Güreşleri: Türkiye Şampiyonası Başlıyor!

Şeref Eroğlu Dereköy Güreşleri: Deprem Anısına Düzenlenen Türkiye Şampiyonası'na Davetlisiniz!"
facebook-paylas
 Tarih: 07-09-2023 18:28:37

Dulkadiroğlu Şeref Eroğlu Dereköy Güreşleri: Türkiye Şampiyonası Başlıyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu ile iş birliği yaparak bu yıl 22. kez gerçekleştirilecek olan Şeref Eroğlu Dereköy Güreşleri'ni, Şalvar güreşi Türkiye Şampiyonası olarak düzenlemeye hazırlanıyor.

Onlarca Türkiye ve Dünya şampiyonu yetiştiren Dereköy, bu yıl da Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Şeref Eroğlu Dereköy Güreş Şampiyonası, depremde kaybedilenlerin anısına düzenleniyor. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayacak ve Pazar günü saat 11:00'da başlayacak güreş müsabakalarına yoğun bir katılım bekleniyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, güreş müsabakaları hakkında şunları söyledi: "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz güreş müsabakalarını bu yıl da sürdürme kararı aldık. Bu etkinliği, asrın felaketine kurban verdiğimiz depremde hayatını kaybedenlere adama kararı aldık. Müsabakalar öncesinde dualarla başlayacak ve depremde kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyeceğiz. Tüm halkımızı Dereköy'e davet ediyorum. Bu tür etkinliklerin, hayatın normalleşmesi adına önemli olduğunu düşünüyorum."

Şeref Eroğlu Dereköy Güreşleri, geleneksel Türk güreşinin önemli bir parçası olarak her yıl büyük bir heyecanla bekleniyor ve bu yıl da özel bir anlam taşıyacak.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI