Kuruluş Osman 39.bölüm tek parça izle Atv! Kuruluş Osman son bölüm izle
Tarih: 23-12-2020 21:43:59 Güncelleme: 23-12-2020 22:40:59 + -


ATV'nin başladığı günden bu yana gündeme damga vuran, gerek oyuncu performansları gerekse hikayesi ile izleyicilerin gözdesi dizisi Kuruluş Osman, 39. yeni bölümü ekrana gelerek milyonları ekran başına kitledi. Kuruluş Osman 39.son bölümünde neler oldu? Fenomen dizinin tüm detaylarını maratasporgazetesi.com'dan bulabilirsiniz.

facebook-paylas
Tarih: 23-12-2020 21:43

Kuruluş Osman 39.bölüm tek parça izle Atv! Kuruluş Osman son bölüm izle

Kuruluş Osman 39. bölüm tamamı yayınlandı! ATV'nin efsane dizilerinden olan Kuruluş Osman her bölümüyle rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Peki yeni bölümde neler oldu? Diziyi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler arama motorlarında an itibariyle ''Kuruluş Osman 39. bölüm izle, Kuruluş Osman son bölüm izle ve Kuruluş Osman 39. bölüm YouTube izle'' şeklinde araştırma yapıyor.

 

KURULUŞ OSMAN 39.BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Kararını Allah mübarek eylesin!"

Hasta yatağından kalkarak herkesi şaşırtan Ertuğrul Bey, topladığı toyla Osman Bey ve Savcı Bey arasındaki çatışmaya son verirken; kendisinden sonra kimin bey olacağına karar vermek üzere Aksakallılar'la bir araya gelir. Targun Hatun, Nikola'nın Kayı beylerini zehirlemesi için yaptığı planı Osman Bey'e anlatırken; Osman Bey, Nikola'ya karşı zekice bir oyun kurar.

Vasiyetini hazırlayan Ertuğrul Bey'in ölümü Kayı Obası'nda büyük bir acıya sebep olur. Kayı Obası beyini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlarken; yeni beyin kim olacağı sorusu herkesin aklındadır. Kayı Obası'nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey'in ölümü uçtaki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Nikola'ya karşı kurduğu oyunda başarılı olabilecek mi? Savcı Bey, beylik için nasıl bir hamle yapacak? Dündar Bey, beylik için adının geçmeyişi üzerine Hazal Hatun'la birlikte nası bir plan kuracak?

 

Diziyi kanalın resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz...



İlgili Video



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

YUKARI