Bugun...
SON DAKİKA

Evinde Çırağın Group Büyüksırspor'u Yenen Afşin Belediyespor, Averajla Play-Off'u Kaçırdı

Evinde Adem Şahan 1. Amatör Ligi B Grubu'nda Çırağın Group Büyüksırspor'u Yenen Afşin Belediyespor, Averajla Play-Off'u Kaçırdı
facebook-paylas
 Tarih: 25-03-2024 00:57:08  -   Güncelleme: 25-03-2024 22:31:08

Evinde Çırağın Group Büyüksırspor'u Yenen Afşin Belediyespor, Averajla Play-Off'u Kaçırdı

Adem Şahan 1. Amatör Ligi B Grubu'nda  2023-2024 futbol sezonunun 14. hafta maçında Afşin Belediyespor, Çırağın Group Büyüksırspor'u kendi sahasında konuk etti.

Elbistan ilçe stadında 24 Mart 2024 Pazar günü oynanan bu önemli karşılaşmanın hakemliğini Zekeriya Gönen üstlendi. Yardımcı hakemler ise Emir Muhittin Üçgöz ve Cansel Gürlek olarak görev aldılar.

Yedi golün atıldığı mücadelede Afşin Belediyespor, Çırağın Group Büyüksırspor'u 5-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. 

Afşin Belediyespor'un gollerini Bektaş Kala, Ali Özer, Sinan Güneş, Kürşat Akdağ ve Kubilay Özberk kaydederken, Çırağın Group Büyüksırspor'un gollerini ise Enes Sağlam ve Durducan Karasu attı.

Maçın önemli anlarından biri ise Afşin Belediyespor'dan Sinan Güneş ile Çırağın Group Büyüksırspor'dan Mustafa Kabakçı'nın kırmızı kart görmesi oldu.

Bu sonuçla Afşin Belediyespor, 19 puanla ve averajla ligi 4. sırada tamamlarken, 13 puanı bulunan Çırağın Group Büyüksırspor ise ligi 6. sırada bitirdi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI