Kuruluş Osman 38. bölüm tek parça izle Atv! Kuruluş Osman son bölüm izle
Tarih: 17-12-2020 00:40:37 Güncelleme: 17-12-2020 00:43:37 + -


Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü yine hareketli sahnelerle doldu. 7'den 70'e herkes tarafından ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümünü kaçıranlar ''Kuruluş Osman 38. bölüm'' izle gibi aramalar yapıyor. İşte detaylar.

facebook-paylas
Tarih: 17-12-2020 00:40

Kuruluş Osman 38. bölüm tek parça izle Atv! Kuruluş Osman son bölüm izle

Yapımını Bozdağ Film'in gerçekleştirdiği, ATV ekranındaki ikinci sezonda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinden inmeyen 'Kuruluş Osman' dizisinin 38. bölümü ekranlarındaki yerini aldı. 16 Aralık 2020 tarihinde televizyon ekranında yayınlanan bölümü kaçıran dizinin tutkunları şu sıralar arama motorlarında yoğun olarak, ''Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 38. bölüm izle, Kuruluş Osman ATV izle'' şeklinde araştırma yapıyor. Bu doğrultuda; Kuruluş Osman dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisi 38. bölümünü tek parça linki…

 

Telif hakları yasası kapsamında Kuruluş Osman dizisinin 38. bölümünü ATV'nin resmi internet sitesinden tek parça olarak HD kalitede izleyebilirsiniz. 

 

Kuruluş Osman dizisi 37.bölümde ne olmuştu?

Nikola kendisini Yavlak Arslan’ın düzenlediği toplantıda beklerken, yoluna tuzak kuran Flatyos’un da yokluğundan faydalanarak Kulucahisar Kalesi’ni yeniden eline geçiren ve Kayı bayrağını surlara diken Osman Bey, bu başarısıyla Savcı Bey ve Dündar Bey’i telaşa sürüklüyor. Osman Bey’in Kayı Obası’nı ateşe attığını iddia eden Savcı Bey kardeşi ile yollarını ayırırken; Yavlak Arslan, Cerkutay’ın Osman Bey’in eline geçtiğini öğrenince kurduğu tuzağın kendisini vuracağını anlayarak harekete geçiyor. Bala Hatun, Osman Bey’le evliliğe hazırlamaya çalıştığı Targun Hatun’la kılıçların çekildiği bir yüzleşme yaşıyor. Kulucahisar’ı kaybeden Nika hırslanır ve Targun Hatun babasını öldürmeye kalkar. Bala Hatun, Targun Hatun’la ilgili gerçeği öğrenecek mi? Ertuğrul Bey, vasiyetini açıklayacak mı? Savcı Bey, beylik yarışında Osman Bey’i önüne geçmek için adamlar atar. Hazal Hatun, Dündar Bey’in beylik hayalini canlandırır.

 

Kuruluş Osman dizisinin konusu nedir?

Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman’dı… Karanlığın içinde ona yol gösteren “aşk” oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını “aşkla” gördü. Gücünü kılıcından değil, “aşktan” aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını “aşkla” verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş’un adı oldu… Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, “ilahi aşkla” kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.



HABER VİDEOSU







İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

YUKARI