Fenerbahçe liderliğini sürdürüyor, Rams Başakşehir maçı öncesi antrenmanlar devam ediyor. Genç yetenek Mustafa Sezai de hazır!
Lider Fenerbahçe, Süper Lig’deki son 5 maçını üst üste kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise 3. hafta erteleme maçına odaklanıyor. 28 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Rams Başakşehir ile karşı karşıya gelecekler.
Bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanla hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarına hızlı bir tempoyla devam etti. Koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, pas çalışmalarıyla devam etti ve son olarak dar alanda çift kale maçla son buldu. Dün oynanan Corendon Alanyaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan oyuncular ise rejenerasyon çalışmalarıyla günlerini tamamladı.
Bu antrenmana özel bir katılımcı da dikkat çekti. Fenerbahçe’nin Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen idmana, Fenerbahçe U17 takımının genç yeteneği Kahramanmaraşlı futbolcu Mustafa Sezai Gülmez de katıldı. Mustafa Sezai Gülmez, 14 yaşında Kurtuluş 1920 Spor’dan Fenerbahçe U14 takımına transfer olmuştu, yetenekleriyle gelecekte adından söz ettireceğe benziyor.