Bugun...

Ferhuş Karacasuspor, Aldığı Galibiyetle İlk Yarıyı 3. Sırada Kapattı

Ferhuş Karacasuspor, Onikişubat İdmanyurduspor'u, Mağlup Ederek 3. Sıraya Yükseldi
facebook-paylas
 Tarih: 29-01-2024 00:33:36  -   Güncelleme: 03-02-2024 00:27:36

Ferhuş Karacasuspor, Aldığı Galibiyetle İlk Yarıyı 3. Sırada Kapattı

Kahramanmaraş'ın 2023-2024 sezonu Adem Şahan 1. Amatör Ligi B Grubu'nda 6.Haftasında Onikişubat İdmanyurduspor ile Ferhuş Karacasuspor arasında oynandı.


Büyükşehir Belediye Futbol Sahası'nda 28 Ocak 2024 Pazar günü oynanan maç, Furkan Onur Sarıoğlan'ın hakemliğinde ve Zülfikar Tutak ile Enes Demirel'in yardımcılığında gerçekleşti.

Ferhuş Karacasuspor Hızlı Başladı:

Maçın başlama düdüğüyle birlikte hızlı atağa kalkan Ferhuş Karacasuspor, 3. dakikada Hasan Kurt'un attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda üstün performansını sürdüren Ferhuş Karacasuspor, 45+1. dakikada Serkan Ören'in attığı golle skoru 2-0 yaptı ve ilk yarıyı önde tamamladı.

İkinci Yarıda Onikişubat İdmanyurduspor'un Çabası:

İkinci yarıda da mücadeleci bir futbol sergileyen her iki ekip, karşılıklı ataklarla gol arayışına girdi. Onikişubat İdmanyurduspor'un Oğuz Sarı'nın 49. dakikada attığı golle skoru 2-1'e getirmesi, mücadeleyi sürükleyici kıldı. Ancak, Onikişubat İdmanyurduspor, aradığı bir golü daha bulamayarak maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Puan Durumu:
Ferhuş Karacasuspor, elde ettiği galibiyetle puanını 10 yaparak averajla 3. sıraya yükseldi. 6 puanda kalan Onikişubat İdmanyurduspor ise ilk yarıyı 6. sırada tamamladı. 

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI