Bugun...
SON DAKİKA

Fırat Görgel, Kahramanmaraş'a Yeni Bir Stadyum Müjdesi Verdi!

Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanlığı, "Hep yeni, hep ileri" vizyonuyla 4. Kongre öncesinde basın toplantısı düzenledi. Futbol sahaları ve stadyum çalışmalarını açıkladı.
facebook-paylas
 Tarih: 05-10-2023 15:42:34  -   Güncelleme: 10-10-2023 01:23:34

Fırat Görgel, Kahramanmaraş'a Yeni Bir Stadyum Müjdesi Verdi!

Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanlığı, "Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri" sloganıyla düzenleyeceği 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde, geleneksel basın toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Fırat Görgel, yapılan açıklamada futbol sahalarındaki çalışmalara ve yeni stadyum girişimlerine dair soruları yanıtladı.

 

Gazeteci Serdar Bursalı, amatör maçların oynanacağı futbol sahaları ve şehre yapılacak stadyum hakkında sorular yöneltti. Başkan Görgel, futbol sahalarındaki çadırları kaldırdıklarını ve tamirat çalışmalarına başladıklarını belirtirken, Gazeteci Abdurrahman Akbaba, bu konuda herhangi bir çalışmanın olmadığını iddia etti.

 

Fırat Görgel konuşmasına devam ederek amatör futbol sahaları hakkında bilgi verdi. Yeni bir stadyum için girişimlerde bulunacaklarını ve ihale sürecini yeniden başlatacaklarını ifade etti.

Açıklamanın devamını izlemek için tıklayınız

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI