Bugun...
SON DAKİKA

Fırat Görgel, Lion GYM Fitness Spor Salonu Açılışını Gerçekleştirdi

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Lion GYM Fitness Spor Salonu Açılışını Gerçekleştirdi
facebook-paylas
 Tarih: 30-01-2024 21:58:21  -   Güncelleme: 03-02-2024 00:31:21

Fırat Görgel, Lion GYM Fitness Spor Salonu Açılışını Gerçekleştirdi

Ak Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Lion GYM Fitness Spor Salonu'nun resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine katılan Görgel, iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılışta bir konuşma yapan Fırat Görgel, "Allah hayırlı bol kazançlar nasip eylesin. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Ayrıca Görgel, dua ederek işyerinin başarılı bir şekilde hizmet vermesini temenni etti.

Görgel'in konuşmasında şu ifadeler yer aldı: "Kahramanmaraş'ta şu anda yavaş yavaş hem hükümetimizin yaptığı hemde belediyelerimizin yaptığı işlerde olduğu kadar normal teşebbüslerimizin aynı zamanda. İnsanların yaşamlarındaki ihtiyaçlarını gideriyor hem de istihdam açısından önemli bir mekan. Ben sahiplerine çok teşekkür ediyorum 

Sahiplerine hayırlı bol kazançlar versin. Güzel bir mekan olmuş.Çok profesyonelce hazırlanmış. İnşallah buradan Milli sporcularımız yetişir. Hem de günlük ihtiyaçlarını gidermek için insanlara bir faydası olur. Ben yeniden şehrimize hayırlı olsun. Sağ olun."

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI