1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

  Havalandırmalı Çatı Penceresi

  FİRMA HAKKINDA

Mevcut bir çatı penceresini hızlı ve doğru bir şekilde yenilemek ister misiniz? Yoksa daha doğal ışığın tadını çıkarmanız için pencere alanı büyütülmeli midir? Hiç sorun değil fakro çatı penceresi ile her değişim hızlı ve kolaydır. Her çatı penceresi için doğru çözüme sahibiz. Fakro çatı penceresi dünyadaki milyonlarca evin hayatını değiştiren 3 özellik gün ışığı, temiz hava ve yaşam kalitesi vizyonu üzerine kurulmuş global bir şirkettir. Bugün bile ilk çatı penceresinin geliştirilmesinden 100 yıl sonra dünyanın en büyük çatı penceresi üreticisi olan teras ve çatı arasında ışık hava ve manzaralar için hiç olmadığı kadar duruyor. Çatı pencereleri ve eğimli ve düz çatılar için karmaşık çatı pencerelerine ek olarak ürün yelpazesinde güneş gölgeleme ürünleri kurulum çözümleri ve otomatik ev kontrol çözümleri de bulunur.

FAKRO havalandırmalı çatı penceresi menteşeli pencereler olarak, ayrıca daha yüksek bir dönme ekseni ile veya menteşeli pencereler ve çıkış pencereleri olarak, balkon veya sabit elemanlarla birlikte temin edilebilir. Basit ve pencere çerçevesi montajı ile kapsamlı bir FAKRO çözümünde tavan penceresi değişimi. Eski tavan penceresi, kaplama veya pencere boşluğunu değiştirmeden değiştirilir. Tavan penceresinin değiştirilmesiyle eski tavan penceresi, görsel olarak ve teknik olarak mevcut gereksinimleri karşılayan yüksek kaliteli yeni tavan lambası ile değiştirilebilir.

Düz çatı pencereleri, düz çatı altına doğal gün ışığı getirir ve böylece gün ışığı konforuna ve dengeli bir doğal aydınlatma konseptine sahip odaları mümkün kılar. FAKRO'nun düz çatı pencereleri bol miktarda ışık, iyi havalandırma sunar ve ayrıca çok iyi enerji değerlerine sahiptir. Seçenekler kubbeli düz çatı pencereleri, sınırsız, çekici tasarımlı düz düz çatı pencereleridir. Tavan arası merdivenleri çatı katına rahat ve güvenli erişim sağlar. Katlandığında, çok parçalı zemin basamakları tavana neredeyse tamamen kaybolur ve bu da geleneksel merdivenlere kıyasla önemli miktarda yer tasarrufu sağlar. FAKRO zemin merdivenleri, ister ahşap merdiven isterse metal merdiven olsun, teknoloji ve güvenlik konusundaki geçerli düzenlemelere uyun. İnşaat ve açılış mekanizması tavan merdivenlerinin çalışmasını kolaylaştırır.

  Bu Firma 6029 defa incelenmiştir.
YUKARI