Bugun...

Galatasaray, depremzedelere bağışlanmak üzere Qarabağ ile dostluk maçı yaptı! 60 bin bilet satıldı

Kahramanmaraş Merkezli depremzedelere bağışlanmak üzere Galatasaray, Qarabağ ile dostluk maçı yaptı! 60 bin bilet satıldı
facebook-paylas
 Tarih: 28-03-2023 13:06:04  -   Güncelleme: 29-03-2023 18:36:04

Galatasaray, depremzedelere bağışlanmak üzere Qarabağ ile dostluk maçı yaptı! 60 bin bilet satıldı

Galatasaray, tüm geliri Kahramanmaraş Merkezli depremzedelere bağışlanmak üzere kardeş ülke Azerbaycan temsilcisi Qarabağ ile dostluk maçı yaptı. Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan mücadele Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmada 60 bin bilet satıldı.

Golleri 4. dakikada Bafetimbi Gomis ve 85’te Mauro Icardi’den geldi. Qarabağ, 19’da Redon Xhixha kaydetti

 

İlk yarıya golle başlayan Galatasaray, 4. dakikada Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis’in korner sonrası güzel bir vuruşla 1-0 öne geçti. Qarabağ ekibi golden sonra ataklarını sıklaştırırken Okan Kocuk’un başarılı kurtarışları dikkat çekti. Orta alanda kaybettiği  top sonrasında Zoubir ile hızlı atağa kalkan Azerbaycan ekibi, 19. dakikada Redon Xhixha ile eşitliği sağladı: 1-1. 

Beraberliğin ardından toparlanan Galatasaray, Berkan Kutlu ve Yunus Akgün ile önemli pozisyonlar yakalasa da skor değişmedi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. 

53. dakikada Zoubir’in vuruşu direkten dışarıya çıktı. 55’te Zaniolo’nun savunma arkasına pasıyla mükemmel bir çalım atan Gomis’in vuruşu kaleci Amin Ramazanov’da kaldı. 85’te Mauro Icardi ceza sahası içinde düşürülürdü ve penaltı noktasına gidildi. Arjantinli yıldız beyaz noktada topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi ve maçın skorunu tayin etti: 1-2. Son 5 dakikalık bölümde Okan Kocuk başarılı iki kurtarışıyla alkış aldı

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI