Bugun...

Galatasaray - Sigma Olomouc maçını misli.com'dan izle

Avusturya kampında 3. maçına Okan Buruk yönetimindeki çıkacak olan Galatasaray, Sigma Olomouc ile karşı karşıya gelecek.Taraftarlar googlede aramaya başladı. Galatasaray - Sigma Olomouc maçını misli.com'dan nasıl izlerim? İşte detaylar
facebook-paylas
 Tarih: 16-07-2022 13:53:59  -   Güncelleme: 16-07-2022 19:36:59

Galatasaray - Sigma Olomouc maçını misli.com'dan izle

2021-2022 sezonunda ligi 13. sırada tamamlayan Galatasaray, Dursun Özbek başkanlığında yeni hocası Okan Buruk yönetiminde yeni sezona Avusturya kampında hazırlanan Galatasaray, Sturm Graz ve Mol Fehervar ile karşılaşmıştı. Sarı kırmızılılar Avusturya kampında 3. maçında Sigma Olomouc ile karşılaşacak. Galatasaray Futbol Takımı,  Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçında 16 temmuz cumartesi TSİ 20.00'de Çekya temsilcisi Sigma Olomouc ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Sigma Olomouc maçını misli.com'dan canlı yayınlacak.

MİSLİ.COM'DAN GALATASARAY - SİGMA OLOMOUC MAÇINI CANLI NASIL İZLERİM, İŞTE  DETAYLAR

Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek Galatasaray - Sigma Olomouc maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresine tıklayıp Galatasaray - Sigma Olomouc maçının üzerine tıklarayarak izleyebilirsiniz.

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Canlı izle Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI