SON DAKİKA


Ramo son Bölüm FULL izle (Tek Parça Show TV)
Tarih: 11-12-2020 19:17:07 Güncelleme: 20-03-2021 12:04:07 + -


Yayınlandığı günlerde reytinglerde zirve yapan ve Show TV'nin fenomen haline gelen dizisi Ramo'nun 24. bölüm ile ekranlara geldi. Dizi tutkunları Ramo izle ve / veya Ramo full izle tek parça gibi arama motorlarında sorgulama yapıyor. İşte detaylar...

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2020 19:17

Ramo son  Bölüm FULL izle (Tek Parça Show TV)

Show TV'nin dizisi Ramo 24. bölüm full izle tek parça bu akşam Show tv'de. Yeni bölüm dizi bittikten sonra resmi web sitesine eklencektir. Ramo full ve tek parça izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

RAMO 23. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo, oldukça zor bir durumun içine düşmüştür. Mahir'e silah doğrultan Ramo, Mazhar ve Yıldırım tarafından izlediğini de biliyordur ve buradan kurtulma şansı neredeyse hiç yoktur.


 
Vasili'nin İstanbul'a gelmesi, Cihangir'in işlerinin daha da büyüyeceği anlamına geliyordur. Cihangir ise kontrolü tamamen ele geçirdiğini düşünürken Mazhar'ın masaya Cihangir'in istemediği adamları oturtması sinirlerin gerilmesine neden olur. Diğer yandan Ramo'yla ilişkisini düzelten Sibel, savaşın her geçen gün biraz daha büyüdüğünün farkındadır. Sibel'in tek isteği, bu savaşta Ramo'nun yanında yer almak ve ona yardım edebilmektir. Ramo ise sevdiklerini bu savaştan uzak tutmaya çalışıyordur ama her savaşta olduğu gibi bu savaşta da büyük kayıplar olacaktır.

 

Diziyi kanalın resmi internet sitesinden tek parça halinde izleyebilirsiniz...






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

YUKARI