Bugun...
SON DAKİKA

Hacılar Ortaokulu, Floor Curling Grup Müsabakalarında Türkiye Finallerine Yükseldi

Hacılar Ortaokulu Yıldız Erkek Takımı, Floor Curling Grup Müsabakalarında Türkiye Finallerine Yükseldi
facebook-paylas
 Tarih: 27-02-2024 21:15:54  -   Güncelleme: 27-02-2024 22:21:54

Hacılar Ortaokulu, Floor Curling Grup Müsabakalarında Türkiye Finallerine Yükseldi

Gaziantep ilinde düzenlenen Floor Curling Yıldız(K-E) Grup Müsabakaları'nda Kahramanmaraş'ı temsil eden Hacılar Ortaokulu Yıldız Erkek takımı, 3. olarak Çanakkale'de düzenlecek olan Türkiye Finallerine katılma hakkı elde etti. 

Takımın başarısında büyük rol oynayan sporcular Akif Akdere ve Fethullahtı Akyol, elde ettikleri derecelerle önemli katkı sağladı.

Hacılar Ortaokulu Yıldız Erkek takımının Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Arslan, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "İlimizde ilk kez düzenlenen Floor Curling branşında Hacılar Ortaokulumuz tarihinde ilk defa İl Şampiyonluğu alarak şehrimizi temsil etme hakkını elde ettik. Grup müsabakaları sonucunda çok kısa sürede yaptığımız hazırlığa rağmen şehrimizi başarıyla temsil ederek Türkiye Finallerine Kahramanmaraş'ın adını yazdırdık. Benimle birlikte sporcularımızla ilgilenen Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Aydın hocama ve canla başla mücadele eden sporcularımıza, ayrıca destek olan Okul Müdürümüz Muhammed Doğan ve herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI