Bugun...
SON DAKİKA

Helete Demirspor, sezonu namağlup tamamladı!

Kahramanmaraş 2021 -2022 futbol sezonu 1.Amatör Lig Play-off grubunda 5.Haftada ATC Maraşspor, ile berabere kalan Helete Demirspor sezonu Namağlup kapattı.
facebook-paylas
 Tarih: 17-05-2022 11:59:12  -   Güncelleme: 25-05-2022 15:52:12

Helete Demirspor, sezonu namağlup tamamladı!

2021 -2022 futbol sezonu Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig A Grupta 18. haftada tüm maçları kazarak 54 puanla normal sezonu namağlup tamamlayan Helete Demirspor, 1.Amatör Lig Play-off grubuna yükseldi.


1. Amatör Lig Play-off grubunda oynandığı 5.Hafta maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik alarak 9 puan topladı. Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig ve Play-off grubunda toplamda oynadığı 23 maçta yenilmeyen Helete Demirspor,  sezonu namağlup tamamladı. 1. Amatör Lig Play-off grubunda rakiplerini puan olarak geçemeyen Helete Demirspor, Bölgesel Amatör Lige yükselemedi.

ESAS KAYBETMEK; VAZGEÇMEK

Maç sonu açıklama yapan Helete Demirspor teknik direktörü Nuri Öksüzce,''
A Takım sezonunun sonuna gelirken sezonun genelinde başarılı olsakta,dünkü oynadığımız maçtan beraberlikle ayrılarak,hem final şansını hemde Bal Ligine yükselme şansını kaybettik.elimize gelen fırsatı değerlendiremedik her ne kadar 23 maçta yenilmesekte Play-Off grubunda hedefimize ulaşamadık..maçı kazanmayı çok istedik, herşeyimizi ortaya koyduk..olmadı galibiyet topunu kaleye sokamadık.belki şanslı değildik,belki beceremedik ,yakaladığımız pozisyonları gol yapamadık futbolcularım ellerinden geleni yaptı..bunun sorumluluğu bana ait..ama karşımızda bizden daha çok isteyen bir ekip vardı.yaşadıkları tüm talihsizliklere rağmen direndiler..ATC Maraşspor Kulübünü,teknik ekbi ve futbolcu kardeşlerimi kutlarım..biz daha önce ne soylediysek yine onu söylüyoruz..

Final maçında her iki takımada başarılar diliyorum..Bal ligine çıkacak takımı şimdiden tebrik ediyor,şehrimizi güzel temsil etmelerini temenni ediyorum..sezon boyunca herşeylerinden ödün vererek bizimle beraber olan,sahada büyük mücadele edip taraftarlarımıza büyük sevinç yaşatan,piyasada konuşulan rakamların çok altına oynayan hatta maçlar için işini bırakıp yevmiyesinden olan futbolcularımıza,en büyüğünden en küçüğüne kadar hepsine çok teşekkür ediyorum..hepsi benim yanımda,bize güç verdiler.emeklerine yüreklerine sağlık..sezon başından beri bana yarenlik eden Sedat Tufan,M.Yasin Aktaş,Hasan Öksüzce,Alt Yapı Hocalarımıza,Altın İnsanlar Yönetim kurulumuza,özellikle yurtdışındaki gurbetçilerimize,yurticindeki sponsor dostlarıma,heleteli ismini sayamayacağım büyüklerime,siyasilerimize,Çağlayancerit bld. başkanımıza,Ceritli dostlarımıza,maçtan dolayı beni arayıp güzel dileklerini,samimi eleştirilerini ve tebrik eden spor camiasının güzel insanlarına teşekkür ederim..bu yağmura bu soğuğa rağmen Helete’den gelip bizleri destekleyen hemşerilerimden, her maç sesleri kısılana dek bağıran ve bu maçın bitimiyle tribünde kalıp ağlayan alt yapı çocuklarımızdan galibiyet alamadığımız için özür dilerim.
genç bir ekibiz,yolun başındayız daha çok yürüyecek yolumuz var..bu sezonu yasayarak güzel tecrübeler edindik..bundan sonraki dönemlerde ayaklarımız daha sağlam basarak uzun vadeli planlar yapacağız.
esas kaybetmek; vazgeçmek'' dedi..

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI