HMS İnşaat, deprem sonrası zorluklarla boğuşan Uludaz Spor’a forma sponsoru oldu.
Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi olan depremin ardından spor camiası, maddi ve manevi zorluklarla başa çıkabilmek için önemli bir destek aldı. HMS İnşaat, bu zorlu dönemde sporun yanında durarak forma sponsorluğuyla spora katkı sağladı.
HMS İnşaat’ın spora katkıları, Kahramanmaraş’ta alt yaş gruplarında mücadele eden ve Selim Çetinkaya U18 Ligi ile U14 Ligi’nde PlayOff’a yükselen Uludazspor’a forma sponsorluğu olarak kendini gösterdi.
Sponsorluk anlaşması sırasında HMS İnşaat yönetim kurulu başkanı Cengiz Akgül ve Uludaz Spor Kulüp Başkanı Emre Kavak, bir araya gelerek anlaşmayı resmileştirdi.
Anlaşmanın ardından her iki başkan da açıklama yaparak duygularını paylaştı.
Şampiyon Halı Saha Tesislerinin ortaklarından olan HMS İnşaat yönetim kurulu başkanı Cengiz Akgül, sporun iyileştirici ve birleştirici gücünü vurgulayarak, amatör futbol geçmişinden gelen deneyimleriyle spora olan duyarlılıklarını dile getirdi.
Akgül, yıllarca amatörde futbol oynayarak imkansızlıklarla mücadele ettiklerini belirterek, Kahramanmaraş’taki deprem sonrası ortaya çıkan zor durumun farkında olduklarını ifade etti.
Uludaz Spor’un hem vizyonunu hem de misyonunu beğendiklerini ve kulübün içeriğini yakından bildikleri için destek olmaya karar verdiklerini açıkladı.
Akgül, içinde bulunulan zor durumdan daha çabuk çıkabilmek adına sporun en önemli ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, mücadele eden tüm spor kulüplerine başarılar diledi.
Ayrıca, örnek olma umuduyla sporun toplumu birleştirici gücüne vurgu yaptı.
Uludaz Spor Kulüp Başkanı Emre Kavak ise oluşturdukları kulüp kimliğinden memnun olduklarını belirterek, çevrelerinde aynı zihniyette insanların olmasından onur duyduklarını ifade etti.
HMS İnşaat’a, Cengiz Akgül’e ve desteklerini esirgemeyen Çırağın Ailesine teşekkür eden Kavak, zorlu yolda verdikleri destek için minnettarlıklarını sundu. Kavak, spora ve sporcuya hizmet etme konusundaki kararlılıklarını vurgulayarak, bir kez daha “SPOR BİRLEŞTİRİR” ilkesine hizmet etme çağrısında bulundu.