Bugun...

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Spor Paydaşlarına İftar Yemeği Verdi

Spor Paydaşlarına Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, İftar Yemeği Verdi
facebook-paylas
 Tarih: 26-03-2024 21:11:47  -   Güncelleme: 26-03-2024 22:51:47

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Spor Paydaşlarına İftar Yemeği Verdi

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, şehirdeki spor kulüpleri ve sporun paydaşlarına yönelik özel bir iftar yemeği düzenledi. Program, 26 Mart Salı günü Kahramanmaraş 15 Temmuz Ortaokulu'nda gerçekleşti ve şehrin protokolü büyük ilgi gösterdi.

Eski Tarım ve Orman Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş gibi önemli isimlerin yanı sıra şehirdeki spor kulüpleri yöneticileri, hakemler, saha komiserleri, sahada ilk yardımcılar derneği üyeleri ve diğer spor paydaşları da yaklaşık 200 kişinin katılımıyla iftar programında bir araya geldi.

İftar öncesinde Kahramanmaraş 15 Temmuz Ortaokulu minik öğrencisi tarafından dua edildi.

Programın ilerleyen kısmında, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan, şehirdeki sporun karşılaştığı sorunları anlattı ve çözüm önerilerini paylaştı.

Ayrıca, konuşma sırası gelen Tarım ve Orman Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, gelecek planlarını ve sporun önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

 

Tarım ve Orman Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci ve  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan'ın açıklamaları haberin videosunda

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI