Bugun...

Kahramanmaraş Ampute Futbol Takımı'nın oyuncuları aç sonu duygularını ve düşüncelerini marastasporgazetesi.com'a aktardı

Türkiye Ampute 1. Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Kahramanmaraş Ampute Futbol Takımı'nın oyuncuları aç sonu duygularını ve düşüncelerini marastasporgazetesi.com'a aktardı.
facebook-paylas
 Tarih: 04-04-2024 16:30:24

Kahramanmaraş Ampute Futbol Takımı'nın oyuncuları aç sonu duygularını ve düşüncelerini marastasporgazetesi.com'a aktardı

Türkiye Ampute 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraş Ampute Futbol Takımı, Sancaktepe Belediyespor ile oynadıkları karşılaşma ile sezonu tamamladı. 14 hafta süren yoğun rekabetin ardından, Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü 28 puanla ligi üçüncü sırada bitirdi. 

Türkiye Ampute 1. Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Kahramanmaraş Ampute Futbol Takımı'nın oyuncuları İsmail Güneş, Nurettin Bağcı Talha Uzun ve Yusuf Çağlarsu, maç sonu duygularını ve düşüncelerini marastasporgazetesi.com'a aktardı. Takım, sezon boyunca gösterdikleri performansla dikkat çekerken, maç sonunda elde ettikleri başarıyı paylaşma fırsatını değerlendirdi.

Açıklamalar haberin videosunda

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI