Kahramanmaraş Bilardo il şampiyonası Sona Erdi
Kahramanmaraş bilarda il temsilciliğinin düzenlediği Kahramanmaraş Bilardo il şampiyonasında Habip Balık şampiyon oldu.
28 Ağustos 1 Eylül 2018 tarihleri arasında Klas Bilardo salonunda düzenlenen Bilardo il şampiyonasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve spor sporcusu, Habip Balık final maçında Ömer Tugrul’u 30-15 yenerek şampiyon oldu.
Kahramanmaraş il bilarda temsilcisi olan Ali Osman Yaman’ın organize ettiği şampiyonada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve spor sporcusu, Talat Özdemir 3.olurken, Mustafa Ongün ise şampiyonayı 4. tamamladı.
Kahramanmaraş bilarda il şampiyonasında ilk 4 sıraya yer alan sporcular Batman’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş’ı temsil edecek.
Kahramanmaraş il bilardo şampiyonasında ilk 4 sırayı alan sporculara kupaları verildi.
Kahramanmaraş Bilardo il şampiyonu Habip Balık
2.olan Ömer Tugrul
3.olan Talat Özdemir
4.olan Mustafa Ongün