1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor'un yeni ismi TFF'de değişmedi

2022-2023 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor ismini değiştirdiğini duyurmuştu. Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor'un yeni ismi TFF'de değişmedi
facebook-paylas
 Tarih: 29-06-2022 10:26:23  -   Güncelleme: 03-08-2022 12:36:23

Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor'un yeni ismi TFF'de değişmedi

Kahramanmaraş 1.Amatör Ligde şampiyon olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Kahramanmaraş'ı temsil edecek.

Yeni sezon öncesinde Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü isim değişikliği yaptıgını açıklamıştı. 

Favorislot Giriş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, mayıs ayının son günlerinde yapılan kongresinde ismini Kahramanmaraş Futbol Kulübü yaptı. 

TFF'DE İSİM DEĞİŞMEDİ


Aradan geçen yaklaşık bir ayda Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün ismi değişmedi. 

Edinilen bilgiye göre: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, gerekli başvuruları yaptığı belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu, İsim değişikliği talebini incelediği ve ilerleyen günlerde sonucu bildireceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Etiketler
  Kaynak: http://marastahabergazetesi.com/

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI