Bugun...
SON DAKİKA

Kahramanmaraş İstiklalspor'dan, Şampiyonluk ve Kupa Cennette paylaşımı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremler nedeniyle Kahramanmaraş İstiklalspor'un 3.Lige çıktı. Kahramanmaraş İstiklalspor'dan, Şampiyonluk ve Kupa Cennette paylaşımı yapıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 09-03-2023 22:30:38

Kahramanmaraş İstiklalspor'dan, Şampiyonluk ve Kupa Cennette paylaşımı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat günü meydana gelen depremler nedeniyle Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Kilis ve Elazığ olmak üzere birçok ilimizde yaşanan deprem sonrasında, 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 2.grupta 15.Hafta maçları sonunda topladığı 43 puanla lider olan Kahramanmaraş İstiklalspor'un 3.Lige çıkartıldı. 

Kahramanmaraş İstiklalspor'un 2023-2024 futbol sezonunda TFF 3.Lig'ine çıkartılmasına karar verilmesinden sonra kulübün resmi sosyal medya hesabından, Şampiyonluk ve Kupa Cennette paylaşımı yaptı. 

Yapılan Paylaşımda,''Büyük bir hayalin ve hedefin peşinde bir araya geldik. Benzeri nadir görülen bir aile olduk.

 Birlikte olduğumuz her mücadeleye inançla ve inatla giriştik. Hedefimiz Şampiyonluk ve yolumuz açıktı. 06 Şubat 2023 Saat 04.17'de Asrın Felaketi ile ailemizden Hakan Doğan, Taner Kahriman, Burhanettin Sever, Saruhan Bolat ve Kadir Dişbudak'ı milli güreşçilerimiz Halil İbrahim Erdine, Ahmet Taş, Ali Gürsoy, Aslan Ekiz, Mehmet Eskisarılı, Ozan Dadlı, Hasan Sarıtürk, Eray Şimşek, Ahmet Durman'ı şehit verdik.


 Bölgemiz de yaşanan bu büyük felaket sebebiyle lig maçlarımızın oynanmamasına karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile Kahramanmaraş İstiklalspor'umuz yeni sezonda 3. Ligde mücadele etmeye hak kazandı. 


Tarihin unutmayacağı bu güçlü ailenin destansı başarı ve acısını bir ömür boyu taşıyacağız. Sezon başından bu yana her zaman yanımızda olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASSK) Başkanı Sayın Ali Düşmez, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör, Teknik Ekibimiz, Futbolcularımız, personellerimiz ve büyük Kahramanmaraş taraftarımıza teşekkür ederiz. 


Bu kupanın mimarları deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarınıza acil şifalar diliyoruz''denildi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI