Heyecanla beklenen Maraşlı dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Tarih: 01-01-2021 21:56:15 Güncelleme: 01-01-2021 23:41:15 + -


ATV'nin yeni dizisi Maraşlı başlıyor... Dizinin yayın günü Pazartesi olarak belirlendi. 11 Ocak Pazartesi akşamı dizinin ilk bölümünü izleyebilirsiniz.

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2021 21:56

Heyecanla beklenen Maraşlı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Maraşlı dizisi büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. TIMS&B Productions imzalı aksiyon türündeki dizi, milyonları ekran başına dikecek. İlgi görmesi beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu.

 

ATV'nin yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği yeni dizisi “Maraşlı”nın yayın tarihi belli oldu. Alina Boz ve Burak Deniz'in  başrollerini paylaştığı dizi, 11 Ocak Pazartesi akşamı izleyici ile buluşuyor.

 

Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı Maraşlı, izleyiciyi aksiyonlu sahnelere sokmaya hazırlanıyor. Dizide rol alan diğer oyuncular ise şöyle; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar.

 

MARAŞLI KONUSU NEDİR?
Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür.

 

Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

 

Maraşlı 11 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ATV'de...

 

REYTİNGLER KIZIŞACAK
TRT1 ekranında Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin bu sezon ekrana damga vurmasının ardından, özellikle AB ve ABC1 gruplarında sürekli birinci olduğu gerçeği ortada. Totalde ise ya Çukur ya da Uyanış Büyük Selçuklu birincilik ipini göğüslüyor. Bir kaç kez Yasak Elma da zirvede yer aldı ama son dönemde reytingler düştü.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI