AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, İzmir Çorlu FK’yi 4-2 Mağlup Etti! Kamil İçer, Muhammet İmre ve Muhammed Akarslan’dan Açıklamalar!
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden **AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, ligin 26. haftasında İzmir Çorlu Futbol Kulübü’nü 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası, takımın başarılı oyuncuları Kamil İçer, Muhammet İmre ve Muhammed Akarslan açıklamalarda bulundu
Kamil İçer:
_”Kaptan olarak 500. maçımda böyle bir galibiyet almak gerçekten çok anlamlı. Golü, Muhammed’in mükemmel ortasında güzel bir vuruşla kaydettim. Allah’a şükür, her şey yolunda gitti. Geçen hafta aldığımız beklenmedik sonucun telafisini yapmak istedik ve bugünkü galibiyetle bu hedefimizi başardık. Biz iyi bir takımız ve her maçta hedefimize odaklanarak ilerleyeceğiz. Şu an 5 maçımız kaldı, her birine galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bu şehir hak ettiği başarıyı görecek.”
Muhammet İmre:
_”Geçen hafta aldığımız sonuç beklediğimiz gibi değildi ama bu hafta sahada daha iyi bir mücadele sergiledik. Takım arkadaşlarımla birlikte, sadece kendimiz için değil, bizleri destekleyen herkese mutlu etmek istiyoruz. Play-off için mücadele ediyoruz ve bu hedefe ulaşmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. 5 maçımız kaldı ve her maçta galip gelerek hedefimize ulaşmak istiyoruz.”
Muhammed Akarslan:
_”Takım arkadaşlarıma güveniyorum, her zaman iyi bir oyun sergiliyoruz. Ramazan hocamız geldikten sonra ilk defa kötü bir maç geçirmiştik, o da Niğde maçıydı. Bunun dışında ligdeki en iyi futbolu oynayan takımların başında geliyoruz. Direkt çıkma şansı zorlaştı ama biz yine de hedefimize odaklanarak, ligi en iyi şekilde bitirmeyi ve şampiyon olmayı amaçlıyoruz. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız.”