Canlı izle Galatasaray Lazio bedava ( Galatasaray Lazio şifresiz izle, EXXEN canlı yayın ve CBC Sport)

Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İtalyan ekibi Lazio ile oynadı. Aslan rakibini 3 puanla mağlup ederek grup aşamasına başlamayı umuyor. Peki Galatasaray-Lazio maçı ne zaman, ne zaman ve hangi kanalda? Detaylı bilgi ve gerçek zamanlı skor takibi marastasporgazetesi.com’da…

Canlı izle Galatasaray Lazio  bedava ( Galatasaray Lazio şifresiz izle, EXXEN canlı yayın ve CBC Sport)
Yayınlama: 16.09.2021
1.301
A+
A-

Bu sezon zemin bakımı nedeniyle staddan ayrılan Galatasaray, bugün taraftarlarla buluşacak. Kırmızılar ve Sarılar yeni sezonda ilk kez Türk Telekom Stadı’nda taraftarlarla buluşacak.

 

GALATASARAY’DA SIKINTI: EKSİKLER

Galatasaray’da Arda Turan, Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey sakatlıkları nedeniyle takımda olmayacak. Hafif sakatlanan Sofiane Feghouli ve Emre Kılınç için Terim’in son ana kadar bekleyeceği bildirildi. Assuncao, Oğulcan, Aytaç ve Fatih ise UEFA listesinde bulunmuyor.

 

melikgazi escort

Muhtemel 11’ler
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil

Lazio: Reina, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj, Leiva, Luis Alberto, Milinkovic, Pedro, Felipe Anderson, Immobile (Muriç)

 

Avrupa Ligi E Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray, ilk grup maçında Lazio ile oynayacak.

 

Galatasaray ile Lazio arasındaki kilit mücadele 16 Eylül Perşembe günü saat 19:45’te başlayacak ve Slovenya hakemi Matej Jug’u yönetecek.

 

Karşılama Türk Telekom Stadı’nda yapılacak ve EXXEN TV ekranından canlı yayınlanacak.

 

EXXEN NASIL İZLENİR?

Exxen’e üye olmak için www.exxen.com.tr’ye girip açılan sayfaya isim ve e-posta bilgilerinizi girerek üye olabilirsiniz.

 

EXXEN AYLIK ÜCRETİ NE KADAR? 

Exxen üyelik ücretleri ile ilgili çeşitli paketler bulunmaktadır. Exxen’de yayınlanan reklamlı içeriklerin aylık ücreti 9,90 TL olmasına rağmen, reklamsız üyeler için aylık ücret 19,90 TL. Spor paketinin fiyatı aylık 24,90 liradır. Kullanıcı toplam 34.80 öder.