Bugun...

Kahramanmaraş İstiklalspor'un Formasını Giyen 5 Genç İsim, BAL'a Transfer Oldu

Kahramanmaraş İstiklalspor'un formasını giyen 5 genç isim, Bölgesel Amatör Lig takımının kadrosunu güçlendirmek üzere transfer edildi.
facebook-paylas
 Tarih: 27-08-2023 17:17:56  -   Güncelleme: 31-08-2023 16:50:56

Kahramanmaraş İstiklalspor'un Formasını Giyen 5 Genç İsim, BAL'a Transfer Oldu

Bölgesel Amatör Lig'in yeni sezonuna damga vurmayı amaçlayan Bilecikspor, genç yeteneklerin önemine vurgu yaparak geleceği sağlam temeller üzerine inşa etmeyi hedefliyor.

 

Kahramanmaraş İstiklalspor'un büyük potansiyele sahip 5 genç yeteneği, Antrenör Murat Yıldırım'ın takımın başına geçtiği Bilecikspor'un kadrosuna katıldı. Yiğit Osman Kalın, Mustafa Can Kaya, Tarık Yalçın, Yunus Gül ve Enes Yarım, yeni sezon için Bilecikspor formasıyla sahaya çıkacak. Bu genç yetenekler, deprem sonrasında Kahramanmaraş İstiklalspor'dan ayrılarak Antrenör Murat Yıldırım yönetimindeki Sakarya Akyazı Spor'a transfer olmuştu.

 

Bilecikspor, bu genç yeteneklerle beraber hem deneyim hem de potansiyel anlamında geleceğe umutla bakmayı hedefliyor. Antrenör Murat Yıldırım önderliğindeki takım, genç oyuncuların enerjisiyle birlikte iddialı bir sezon geçirme amacını taşıyor.

Takım, ilk aşama antrenmanlarını kendi tesislerinde tamamladı ve şimdi ikinci aşama için kampta bulunuyor. Geçmişte Bölgesel Amatör Lig ve 3. Lig deneyimine sahip oyuncuların da kadroya katılmasıyla Bilecikspor, yeni sezon için hazırlıklarını kesintisiz sürdürüyor. İmzaların atılmasının ardından, takımın lige iddialı bir başlangıç yapması bekleniyor.

 

Bilecikspor, genç yıldız adaylarıyla birlikte yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig performansını yükselterek ön plana çıkmayı amaçlıyor. Bu yapılan yatırımların kulübü büyük başarılara taşıması ve genç yeteneklerin parlaması, yeni sezon öncesi heyecanı artırıyor..

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI