Resim Yükle

Kahramanmaraş İstiklalspor’da Beş oyuncu hayatını kaybetti

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kahramanmaraş İstiklalspor’da Beş oyuncu hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş İstiklalspor’da Beş oyuncu hayatını kaybetti
Yayınlama: 09.02.2023
3.397
A+
A-

Kahramanmaraş İstiklalspor’un formasını giyen Taner Kahriman, Hakan Doğan, Burhanettin Sever, Saruhan Bolat ve Aldülkadir Dişbudak Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde hayatını kaybetti.

 

Enkazdan çıkartılan Burhanettin Sever, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Enkaz altında kalan Hakan Doğan, Saruhan Bolat Aldülkadir Dişbudak ve Taner Kahriman’ın cenazesi  enkazdan çıkartılarak ailelerine teslim edildi. 

Hakan Doğan, Saruhan Bolat  ve Taner Kahriman, Kahramanmaraş İstiklalspor tesislerinde enkaz altında kalırken, Aldülkadir Dişbudak ise yaşadığı evde enkaz altında kaldı. Abdülkadir Dişbudak’ın annesi ve kız kardeşide hayatını kaybetti

Hayatını kaybeden oyuncularımıza Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah