1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımından açıklama! Kulübümüze 15 bin, Kahramanmaraş Gençlik Sk'ya 495 bin TL bütçe ayrıldı

Bu sezon Kadınlar 2.Ligde Şampiyonluk hedefleyen ve fırtına gibi esen, Kahramanmaraş'ın Sultanları 1.Lig hayallerini başka bahara bırakmıştı Kulüpten bomba yaratacak açıklama geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 19-05-2023 14:13:20  -   Güncelleme: 21-05-2023 14:24:20

Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımından açıklama! Kulübümüze 15 bin, Kahramanmaraş Gençlik Sk'ya 495 bin TL bütçe ayrıldı


2022-2023 sezonunda şampiyonluk hedefleyen ve Şehrimizi Kadınlar 2.liginde temsil eden Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımımız, Deprem sonrası Kadınlar 1.Lig Çeyrek final Play-Off maçlarına çıkmış ve istediği başarıyı elde edememişti.

Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımının sosyal medya hesabından açıklama geldi.

"Spor, Basın ve siyaset kamuoyuna Hitaben" başlıklı yazıda kulübümüze 15 bin bütçe ayıran, Cemil Boz Müdürün Kurum Kulübü olan Kahramanmaraş Gençlik Sk 495 bin TL ayırdığı vurgulandı.


Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımının sosyal medyada yaptığı açıklaması söyle:
Malumunuz bir şehrin dışarıya tanıtımında spor sanat ve kültür en önemli etkenlerdir.
Bizde bu misyon ve Vizyon ile bu yıl; taki 6 Mart taki depreme kadar şehrin tüm katmanlarıyla iş dünyası ile bütünleşerek 14 maç 14 galibiyet ile 2.lig Kadın Voleybol Takımımız ile 15. Grupta namağlup ligi tamamladık. Ve o şart ve imkanlar ölçüsünde Takımımız yola devam kararı aldı ve playoff lara katıldık. Takdir edersiniz ki o psikoloji ve yetersiz antrenman ile ancak mücadele edebildik ve sezonu tamamladık. Sonrasında tabiki hedefli kulübün zahmetide çok olur ve birde Merkez Kapalı spor salonundaki malzeme ve sporcuların giyinme odaları salondaki kalan deprem zedeler tarafından yağmalandı ve 200 bin TL lik kaybımız oldu. Bunuda ilçe spor müdürümüz Şef, ve personellerin imzaları ile tutanak altına aldık. Bakanlıktan bunun üzerine nakti yardım talebimiz olmuştu
Geçen hafta spor il müdürlüğü spor servisinden aradılar. Başkanım evrakları hazırlayın bakanlık tan kulübünüze nakdi yardım desteği geldi dediler. Bende sevindim tabiki bu habere.Bir de üstüne üstlük 200. Bin TL lik malzeme kaybımız var en azından acil ihtiyaçlarımızı görürüz dedik. Esas mesele burdan sonra...
Yardım ne kadar dedim 15 bin Başkanım dedi. Bende dedim ki yanlış anlamadım dimi bizim talebimiz 200 bin idi tutanaklarida ilişiklendirerek Bakanlığa gönderdik. Yanlışınız olmasın 150 bin olabilirmi dedim. Hayır 15 bin TL dedi.
Bu takım Kahramanmaraş ta lokomotif olan hedef koymuş 2.500 bin sponsorluk yolu ile total butcesi olan takım. Ve bu şehrin tanıtımında spor un gelişiminde fazlasıyla hedeflerini gerçekleştirmiş bir kulüp olduk taktir edersiniz ki.
Buraya kadarki geldiğimiz süreç idi.
Şimdi sıkı durun Bomba patlayacak.
Cemil Boz Müdürü aradım görüşelim dedim 5 dk sonra geldi ve görüşme başladı.
Sonuç olarak detaya fazla girmicem ama benim kulübüme 15 bin bütçe ayıran Cemil Boz Müdürün Kurum Kulübü olan Kahramanmaraş Gençlik Sk. Sizce ne kadar butce almıştır... 50 bin mi 100 bin mi 150 bin mi 200 bin mi yok yok 300 bin mi yada 400 bin mi oda değil 450 bin mi oda değil sıkı durun şimdi bomba patlayacak..
Tam tamına 495 bin TL.
Bakanlık 3.750 bin küsür olan totalde gönderdigi parayı bizim gibi hedef koymuş tirmalayan cırmalayan emek veren kulüplere depremden dolayı destek olsun diye gönderiyor.
Cemil Boz bey napıyor kurumun kulübüne pastanın ennn büyüğünü alıyor. Seninde canın çıksın ne halin varsa gör diyor.
Şimdi burdan Kahramanmaraşın Akil insanlarına spor camiasına ve Siyasetçilerine sesleniyorum. Hak+ Hukuk= Adalet varmı varsa neresinde biri bunu bana izah edebilirmi.
Ve son söz...
Az kaldı bu düzen Bitecek.

 

 

 

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Voleybol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI