Bugun...

Kahramanmaraş'lı futbolcu Ahmet Şahbaz, yeni takımına imza attı

2021-2022 sezonunun ilk yarısında Serik Belediyespor forması giyen Kahramanmaraş'lı futbolcu Ahmet Şahbaz, yeni takımına imza attı. Ahmet Şahbaz, Kimdir? Hangi takımlarda oynadı kaç yaşında?
facebook-paylas
 Tarih: 19-01-2022 12:42:46  -   Güncelleme: 29-01-2022 14:48:46

Kahramanmaraş'lı futbolcu Ahmet Şahbaz, yeni takımına imza attı

2.Lig Kırmızı Grupta Kahramanmaraşspor'un rakipleri arasında yer alan Turgutluspor, son olarak Serik Belediyespor forması giyen Kahramanmaraş'lı tecrübeli oyuncu Ahmet Şahbaz ile anlaşmaya vardı. 

Kahramanmaraş'lı futbolcu Ahmet Şahbaz,  Başkan Ahmet Daşkan ile bir araya gelirken, görüşme sonunda formayı giyerek resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Turgutluspor, Yönetim Kurulu Üyeleride yer aldı.

HEDEFLERİ OLAN BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM


İmza töreni sonrası konuşan Ahmet Şahbaz, “Hedefleri olan büyük bir camiaya geldim. Teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Burada olduğum için mutluyum. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan Başta Kulüp Başkanımız Ahmet Daşkan, yöneticilerimiz ve hocamız Nazım Gülay’a teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım ile birlikte, hocam görev verdiği taktirde Turgutuspor’umuzun başarısı için canla başla çalışacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun.” Dedi.

AHMET ŞAHBAZ TECRÜBELİ BİR OYUNCU
Tecrübeli oyuncu Ahmet Şahbaz’ı kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, “Ahmet Şahbaz tecrübeli bir oyuncu. Ahmet Şahbaz gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Ahmet Şahbaz kardeşime başarılar diliyorum.” dedi. 

 

 

AHMET ŞAHBAZ KİMDİR NERELİ HANGİ TAKIMLARDA OYNADI? Okumak için tıklayınız

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI