Bugun...

'Kahramanmaraş Milli takımını kurduk''

Bu yıl Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan Fidanspor'un, teknik direktörü İbrahim Uyduran marastaspor.com 'a konuştu..
facebook-paylas
 Tarih: 05-08-2016 23:20:01  -   Güncelleme: 29-08-2016 22:11:01

'Kahramanmaraş Milli takımını kurduk''

 Bu yıl Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan Fidanspor'un, teknik direktörü İbrahim Uyduran marastaspor.com 'a konuştu.

Öncelikle hazırlıklarına erken başlamasına deginen, İbrahim Uyduran,'' 1.Amatör ligin bitmesi ile  Bölgesel Amatör ligin başlaması arasında uzun bir zaman var,  takımımızdaki oyuncu grubumuzun hemen hemen hepsi geçen yıl  amatör ligde oynayan oyuncular Bölgesel Amatör lig daha kaliteli bir lig oyuncularımızı adepte etmek için 20 gün erken başladık bu dönemde futbolcularımıza dayanılılık ve kuvvet alt yapısı verdik çalışmalarımız 15 agustosa kadar çift idmanla devam edecek daha sonra tek idmanlarla hazırlıklara devam edecez.

Transfer konusunada deginen İbrahim Uyduran, Bursa Zaferspor'dan Malili Muhammet Malakov'u aldık geriye kalan tüm oyuncular Kahramanmaraş'lı oyunculardan kurulu olacak.

Fidanspor'un hedefinin ilk 5 oldugunu belirten İbrahim Uyduran, biz hep hedefimizi yüksek tutuyoruz. 

Kampıda degerlendiren İbrahim Uyduran, tek hazırlık maçı yaptık kampta 12 Bingölspor ile onlarda bizde tüm oyuncularımıza şans verdik ve maçı 3-0 kazandık.

Adı Dumlupınarspor ile özleşleşen İbrahim Uyduran, Sayın Başkanımız Yalçın Canakcı, beni davet etti, Dumlupınarspor ile dar imkanlarla başarılı olduysan burdaki imkanlarla neler yapabilecegini tahmin edemiyorum, Bana ''Kahramanmaraş Milli takımını kur'' dedi, bizde  Ömer Gök ve Suat Paksoy ile görevi kabul ettik, ''Dumlupınarspor mahalle meselesiydi'', ''Fidanspor Memleket Meselesi'' oldu, 

Fidanspor taraftarınada mesaj yollayan İbrahim Uyduran, Kahramanmaraş'ta yönetici bakımından sıkıntı var, takımlarımız yeteri kadar maddi manevi destek verilmiyor, Biz bu şehrin teknik adamları kafa kafaya verip bu şehrin futbolunu nasıl ayaga kaldırırız onun hesabını yapmalıyız, Kahramanmaraş'lı futbolcular yetiştirmek istioruz, maçlarımızı batıpark stadında oynayacagız'' dedi

Etiketler

  DİĞER Erdağ İnşaat Dumlupınarspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI