SON DAKİKA


Yasak Elma 90. bölüm tek parça izle Fox TV! Yasak Elma son bölüm izle
Tarih: 21-12-2020 23:50:30 Güncelleme: 22-12-2020 00:13:30 + -


Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Değişen hikaye izleyicileri ekran başında tutmayı başarırken, yeni bölümü neredeyse reytinglerde zirveye oynadı. Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yasak Elma dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Diziye ilişkin detaylar sizlerle...

facebook-paylas
Tarih: 21-12-2020 23:50

Yasak Elma 90. bölüm tek parça izle Fox TV! Yasak Elma son bölüm izle

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting sistemine kafa tutan ve tüm rakiplerini ezip geçen FOX TV'nin Pazartesi günü dizisi Yasak Elma 90. bölümüyle ekranlara yine damgası vurdu.

Başrollerinde Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece’nin bulunduğu Yasak Elma dizisi 90. bölümü yayınlandı. 21 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Yasak Elma dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Yasak Elma dizisinin 90.  bölüm tek parça linki...

Yasak Elma dizisi 89.bölümde neler oldu?

Yıldız ve Çağatay’ın ilişkilerinin başlaması, Feride için büyük bir kabus olur. Feride, Yıldız ve Çağatay’ı ayırmak için elinden geleni yaparken, bulduğu nihai çözüm herkesi şaşırtacaktır.

Yasak Elma dizisi konusu nedir?

Ender Argun, eşi Halit Ergun’dan boşanmak ister, bunun için entrikalı bir plan hazırlar. Bu planın en büyük parçasını ise Yıldız oluşturmaktadır. Yıldız’ın kız kardeşi ise Halit’in ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar ve zamanla aralarında aşk filizlenir. Ender Ergun’la tanışan Yıldız’ın hayatı ise ansızın değişecektir.

Yasak Elma dizisi oyuncuları kimdir?

Halit Argun – Talat Bulut
Ender Ekinci – Şevval Sam
Yıldız Yılmaz – Eda Ece
Şahika Ekinci – Nesrin Cavadzade
Kaya Ekinci – Barış Kılıç
Zehra Argun – Şafak Pekdemir
Lila – Buçe Buse Kahraman
Caner Çelebi – Barış Aytaç
Emir – Serkan Rutkay Ayıköz
Yiğit Ekinci – Doğaç Yıldız
Çağatay – Berk Oktay
Kerim – Gökhan Alka






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

YUKARI