Bugun...

Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Çoşku İle Kutladı

15-21 Mayıs tarihlerinde Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını Çoşku İle Kutladı
facebook-paylas
 Tarih: 19-05-2022 20:46:43  -   Güncelleme: 25-05-2022 17:16:43

Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Çoşku İle Kutladı

Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 15-21 Mayıs tarihlerini içine alan hafta Gençlik Haftası, 19 Mayıs ise Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanmaktadır.

81 İlde ve KKTC’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilmektedir. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bizlerde bu yıl 15-21 Mayıs Gençlik haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bir çok Sosyal Kültürel ve Sportif etkinlikler ile kutladı.

15 21 Mayıs Gençlik Haftasında Spor Müsabakaları, Sergiler ve Geziler düzenledi. 18 Mayıs 2022 Günü Milli İrade Meydanından başlayıp Atatürk Meydanında tamamlanan ve İl Protokolü,  Sporcular, Gençler, Antrenörler, 3 ten 93'e her yaştan vatandaşların yoğun katılımıyla meşaleli, 150mt Şanlı bayrağımızın omuzlarda taşındığı Gençlik yürüyüşünü gerçekleştirdi.

19 Mayıs günü kutlama etkinlikleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’un Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başladı.  Kutlama Programı; Saygı duruş ve İstiklal Marşı ile başladı.  Akabinde. Kahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı  Hayrettin Güngör, Siyasi Partilerin temsilcileri , Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcileri ve salonu dolduran binlerce vatandaşın katılımıyla Merkez Spor Salonunda Kutlama Programı düzenlendi.

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI