Bugun...
SON DAKİKA

Kahramanmaraş’ta İlk Kez yapılan Dağ Bisikleti Yarışları Nefes Kesti

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Kahramanmaraş’ta ‘MTB Cup XCO C2 Dağ Bisikleti Yarışları’ gerçekleştirildi. Kapıçam Tabiat Parkı’nda 5 kilometre uzunluğundaki parkurda gerçekleştirilen yarışlarda 28 farklı ilden gelen 162 sporcu kıyasıya mücadele etti.
facebook-paylas
 Tarih: 14-06-2022 12:57:22  -   Güncelleme: 21-06-2022 01:22:22

Kahramanmaraş’ta İlk Kez yapılan Dağ Bisikleti Yarışları Nefes Kesti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ‘MTB Cup XCO C2 Dağ Bisikleti Yarışları’ gerçekleştirildi. Kapıçam Tabiat Parkı’nda 5 kilometre uzunluğundaki parkurda gerçekleştirilen yarışlarda 28 farklı ilden gelen 162 sporcu, kürsüde yer alabilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmada U15 Kızlar ve Erkekler, U17 Kızlar ve Erkekler, Büyükler, Gençler, Master 35 ve Master 45 kategorilerinde mücadele ederek dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Müftüoğlu’ndan Teşekkür

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, “Kahramanmaraş’ta ilk defa Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışları gerçekleştiriyoruz. Sporcularımız çok güzel bir parkurda mücadele etti. Kahramanmaraş daha önce de pek çok kez bisiklet yarışlarına ev sahipliği yaptı. İnşallah önümüzdeki süreçte de Kahramanmaraş’ta bisiklet yarışları düzenlemeye devam edeceğiz. Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler
  Kaynak: http://marastahabergazetesi.com/

  DİĞER Dulkadiroğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI