Bugun...
SON DAKİKA

Kahramanmaraş'ta Kahramanların Çocukları Futbol Buluşması etkinliği gerçekleştirildi

Şehit ve gazi çocuklarına yönelik ‘Kahramanların Çocukları Futbol Buluşması’ gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit ve gazi çocuklarına yönelik ‘Kahramanların Çocukları Futbol Buluşması’ etkinliğinde futbol karşılaşması yapıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 22-07-2022 12:36:19  -   Güncelleme: 05-11-2022 08:31:19

Kahramanmaraş'ta Kahramanların Çocukları Futbol Buluşması etkinliği gerçekleştirildi

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit ve gazi çocuklarına yönelik ‘Kahramanların Çocukları Futbol Buluşması’ etkinliği gerçekleştirildi. 

Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ile Tarım ve Orman İl Müdürü Ramazan Bilir, şehit ve gazi çocuklarıyla futbol maçı yaptı. Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Küpeli, şehit ve gazi yakınları da müsabakayı büyük bir ilgiyle takip ederek takımlara saha kenarından destek verdi. Etkinlik, futbol müsabakası sonrası kesilen kutlama pastasıyla noktalandı. 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir'in açıklamaları ve etkinlikten görüntüler haberin videosunda

bahsine giriş
  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI