Bugun...

Kahramanmaraş'ta Özel Sporcular, Deprem Sonrası Dayanışma ve Sportif Etkinliklerde Buluştu

Özel Sporcular Kahramanmaraş'ta Bir Araya Geldi: Deprem Sonrası Dayanışma ve Sportif Etkinlikler
facebook-paylas
 Tarih: 30-08-2023 23:21:02  -   Güncelleme: 08-09-2023 15:27:02

Kahramanmaraş'ta Özel Sporcular, Deprem Sonrası Dayanışma ve Sportif Etkinliklerde Buluştu

Depremin etkisini sert bir şekilde hisseden Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Adana ve Elazığ illerindeki özel sporcular, Kahramanmaraş Organize Sanayi Spor Kulübü'nün öncülüğünde Kahramanmaraş'ta bir araya geldi.

 

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu da destek verdi.

 

Klavuzlu Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanı Efkan Korkmaz, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor daire başkanı Duran Doğan, Kahramanmaraş Organize Sanayi Spor Kulübü başkanı Eftal Karaçalı, sporcular, sporcu yakınları ve sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

 

30 Ağustos 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde, depremden etkilenen illerden gelen özel sporcular, Klavuzlu Su Sporları Merkezi'nde bir araya geldi. "Açık Su (Open Water) Yüzme Şenliği" adı altında düzenlenen etkinlik, deprem sonrası moral bulma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sundu.

 

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Adana ve Elazığ illerinden gelen özel sporcular, çeşitli branşlarda Yüzme, Atletizm, Okçuluk, Dart, Masa Tenisi gibi etkinliklere katılacak. Etkinlik, sportif faaliyetlerin yanı sıra ikramlar ve gösterilerle de renklenecek, böylece sporcular arasında kaynaşma ve dayanışma sağlanmış oldu.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI