Bugun...

Kahramanmaraş'ta UEFA Elit A, UEFA A, UEFA B ve TFF Teknik Direktör gelişim semineri düzenlendi

UEFA Elit A, UEFA A, UEFA B ve TFF Teknik Direktör gelişim semineri Kahramanmaraş'ta düzenlendi
facebook-paylas
 Tarih: 07-11-2022 23:38:59

Kahramanmaraş'ta UEFA Elit A, UEFA A, UEFA B ve TFF Teknik Direktör gelişim semineri düzenlendi

Kahramanmaraş şubesi tarafından UEFA Elit A, UEFA A, UEFA B ve TFF Teknik Direktör lisansına sahip olan antrenörler için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSU) Yunus Emre Kongre Merkezi Turkuaz salonunda gelişim semineri düzenlendi. 

Gelişim seminerine Kahramanmaraş futboluna kaleci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş spor kulüp müdürlüğü gibi farklı görevleri esnasında büyük katkısı olan ve 21 Şubat 2022 tarihinde vefat eden Sait Karadutlu adı verildi.. 7 Kasım 2022 tarihinde başarılı bir şekilde gerçekleşen gelişim seminerinde TUFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak açılış konuşması yaptı, bazı konularda antrenörlere bilgi aktarımında bulundu ve seminere ismi verilen Sait Karadutlu’nun eşi, kızı ve kardeşine plaket takdim etti.

Gelişim seminerinde sırasıyla sporda teknolojinin kullanımı konusunda KSU Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alparslan Gencay, Spor sakatlıklarından korunma ve rehabilitasyon konusunda Öğr. Gör. Esma Nur Türkmen, Sporcu psikolojisi ve motivasyonel yaklaşımlar konusunda Prof. Dr. Selçuk Gencay, Denge antrenmanlarında güncel yaklaşımlar konusunda Dr. Öğretim Üyesi Cihat Korkmaz ve Sporcu beslenmesi konusunda ise Diyetisyen Dr. İrem Çelikel Koyuncu tarafından bilgi aktarımı yapıldı. 

Gelişim seminerine KSU Antrenörlük Eğitimi Bölüm başkanı Prof. Dr. Tamer Karademir ile özellikle KSU Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri olmak üzere diğer fakülte öğrencileride yoğun ilgi gösterdi. 

Etiketler
  Kaynak: maraştahabergazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI