Bugun...

Kahramanmaraşlı Arda Büyükdereli Atletizm Şampiyonasında Zirvede!

Kahramanmaraşlı Arda Büyükdereli Türkiye 800 Metre Atletizm Şampiyonasında Zirvede!
facebook-paylas
 Tarih: 18-12-2023 16:38:12  -   Güncelleme: 23-12-2023 01:44:12

Kahramanmaraşlı Arda Büyükdereli  Atletizm Şampiyonasında Zirvede!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye 800 metre atletizm şampiyonasında Kahramanmaraş Altınşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arda Büyükdereli, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Antalya'da gerçekleşen şampiyonada, Beden Eğitimi öğretmeni Mevlüt Sakar, öğrencisi Arda Büyükdereli'yi özel olarak hazırladığını ve bu zaferin kendileri için 3. şampiyonluk olduğunu gururla belirtti. 

Sakar, Arda Büyükdereli'nin yetenekleri doğrultusunda yapılan özel hazırlık sürecinin meyvelerini topladığını ve Türkiye Şampiyonası zaferiyle bu başarının altını çizdi.

Arda Büyükdere'nin elde ettiği şampiyonluk, sadece bireysel bir başarı olmanın ötesinde; aynı zamanda okulu, şehri ve ülkeyi milli formayla en iyi şekilde temsil etme hedefinin bir parçası olarak öne çıkıyor. 


Beden Eğitimi öğretmeni Mevlüt Sakar, Arda Büyükdere'nin başarısının sadece bireysel değil, aynı zamanda bir topluluk, bir okul ve bir şehir adına bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki dönemde ulusal arenada da aynı başarıyı sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI