Burak Kamalak, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Corendon Alanyaspor ile Göztepe A.Ş. arasında oynanacak karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu’nun 5. haftasında görev yapacak hakem ve gözlemcileri açıkladı.
Açıklanan görevlendirmelerde Kahramanmaraşlı hakem Burak Kamalak’a önemli bir görev verildi.
Alanyaspor-Göztepe Maçında Görev Yapacak
Burak Kamalak, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Corendon Alanyaspor ile Göztepe A.Ş. arasında oynanacak karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.
12 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 20.00’de Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Üst Klasman Hakemi Ozan Ergün yönetecek.
Mücadelenin 1. yardımcı hakemliğini İstanbul bölgesinden Mehmet Emin Tuğral, 2. yardımcı hakemliğini ise yine İstanbul bölgesinden Erkan Akbulut yapacak.
Karşılaşmada Ankara bölgesinden Burak Kamalak ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
Burak Kamalak Bu Sezon 4. Kez Sahada
Kahramanmaraşlı hakem Burak Kamalak, 2026-2027 sezonunda farklı organizasyonlarda aldığı görevlerle dikkat çekiyor.
Kamalak, bu sezon 4. kez sahaya çıkacak. Tecrübeli hakem sezon içerisinde daha önce Trendyol 1. Lig ve Trendyol Süper Lig karşılaşmalarında görev yaptı.
Burak Kamalak’ın sezon içerisindeki görevleri şöyle:
Muğlaspor – Boluspor: Hakem – Trendyol 1. Lig – 28 Ağustos 2026
Çaykur Rizespor – Samsunspor: Dördüncü Hakem – Trendyol Süper Lig – 22 Ağustos 2026
Alagöz Holding Iğdır FK – Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük: Dördüncü Hakem – 9 Ağustos 2026