Bugun...

Kahramanmaraşspor'da idari menejerlik yapan Aytürk Halil Hocaoğlu açıklama yaptı

2021-2022 sezonunda 2.Ligden 3.Lige düşen Kahramanmaraşspor'da idari menejerlik yapan Aytürk Halil Hocaoğlu açıklama yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 10-05-2022 15:57:33  -   Güncelleme: 10-05-2022 16:27:33

Kahramanmaraşspor'da idari menejerlik yapan Aytürk Halil Hocaoğlu açıklama yaptı

2.Lig Kırmızı Grup'ta 38. Haftada 27 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 7 beraberlik alan temsilcimiz  Kahramanmaraşspor, 19 puanla ligde 20.sırada 2021-2022 Sezonunu 20. tamamladı ve 2.Ligden 3.Lige düştü. Devre arasında Kahramanmaraşspor'da idari menejerlik görevine getirilen Aytürk Halil Hocaoğlu açıklama yaptı.

Kahramanmaraşspor'da Göreve geliğim günden beri yaşadığımız süreci, olumlu olumsuz birinci ağızdan çarpıtmadan, 3 yıl burda oynamış takım kaptanlığı yapmış, son dönemde de idari menejerlik yapmış şehir dışından bi kardeşiniz olarak, aklımdaki düşünceleri önce çuvaldızı kendime, iğneyi de Kahramanmaraş'a batırarak değerlendirmek istedim.
 '' diyen  Aytürk Halil Hocaoğlu açıklama yaptı.

Aytürk Halil Hocaoğlu, ''Göreve başlamamdaki en büyük etkinin, futbol hayatımın son  dönemlerinde, ailemle Kahramanmaraş yaşayıp, burda para kazanıp, mutlu olduğum yere, zor zamanında yanında olabilmek adına gelen görev teklifini, vefa borcum olduğunu düşünerek, sonunu hesap etmeden  kabul ettim.
      

Sizin dışardan bir görüp, bizim içerden bin hissetiğimiz, hiç birimizin kabul görmeyeceği bir başarısızlıkla sezonu kapattık. '' diyerek sözlerine devam etti.

BUGÜN GELDİĞİMİZ SÜREÇTE HEP BERABER KAYBETTİK
Gönüller her zaman en iyisini yaşamak ister şampiyonluklar, sevinçler, mutluluklar Ama bugün geldiğimiz süreçte hep beraber kaybettik. Beraber kaybettik konusuna özellikle vurgu yapmak istiyorum. çünkü biz bunu yakalayamadık, sözlerine devam eden  Aytürk Halil Hocaoğlu, '' İşte beni de en çok üzen olay bu!! Bu kadar taraftar potanseli olan, bu kadar güçlü iş adamları bulunduğu, bu kadar güçlü sanayisi ve ülke politikasında söz sahibi olan gücü kullanamadığımıza üzülüyorum..

Bu sene de hiç kimsenin Kahramanmaraşspor için fedakarlık yapıp elini taşın altına koyduğunu düşünmüyorum. Hep eleştirisel, hep sorgulayıcı, hep bardağın boş tarafından baktık..

    
Halbuki bardağın içinde az da olsa biraz su, azda olsa biraz umut, birlik ve sevinç vardı.
Burdan bir kişiye şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek yalnış bir beklenti.
Burda takımın sahibi belediye başkanıda olsa, valide olsa; emin olun onlarında desteğe ihtiyacı olacak, onlarında morale, onlarında taraftara, iş adamlarına ihtiyacı olacak.

Çünkü burası bir bütün, 1,5 milyon insanın yaşadığı büyük bir şehir. Zaten bu olgu yakalandığı zaman başarı gelir. Evet biz bu gün daha iyi bir takım kurabilirmiydik, getirdiğimizden daha iyi oyuncular getirebilirmiydik, tabiki evet, ama başarılı aynı şartlarda olurmuyduk soru işareti.. Çünkü bizim bi stadımız, en basiti bi antraman sahasımız, futbolcuları ağırlayacağım fizik şartları düzgün bi tesimiz yoktu.

Gelipde giden oyuncular çok oldu. şimdi siz buraya ülke futbolunun kabul görmüş oyuncularını getirsenizde nasıl başaracaksın..
Kendi adıma Kahramanmaraşspor'a kartondan kule yapmaya çalıştım.. Burda başarılı olabileceğimizi kimseye (tarftara futbolcuya, yöneticiye inandıramadım. Daha güçlü temeller, daha güçlü duvarlar örebilirdim'' şeklinde konuştu..
      


BURADA ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KİMİN OLDUĞU DEĞİL
Bizim için şuanda kayıp ettiğimiz sadece bir lig diyen Hala profesyonel ligde bi şehir takım var.
 diyen Aytürk Halil Hocaoğlu, ''Yaptıklarımızdan gerekli dersleri çıkarabilirsek, bazen geri gitmek, daha büyük engelleri aşabilmek için güç ve hız toplamamıza yardımcı olur..
    Burda önemli olan takımın kimin olduğu değil, bulunduğu şehirin klubüne kimlerin nasıl sahip çıkacağıdır..
    Hoşçakalın'' diyerek sözlerine son verdi.…

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI