1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Kahramanmaraşspor, İstanbul'dan 1 Puanla döndü

Bu sezon 3.Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor, İstanbul'dan 1 Puanla döndü. Kırmızı Beyazlılar Bayrampaşaspor, ile berabere kaldı.
facebook-paylas
 Tarih: 20-09-2022 11:04:18  -   Güncelleme: 20-09-2022 18:56:18

Kahramanmaraşspor, İstanbul'dan 1 Puanla döndü

 3.Lig 2. Grupta, Ligin 3.Haftasında Kahramanmaraşspor, Bayrampaşaspor ile İstanbul'da karşılaştı.

Müsabakayı Kocaeli Bölgesinden Ömer Kocabey yönetti. Eskişehir Bölgesinden Gürcan Dönmez ile Bilecik Bölgesinden Ali Kılıç yardımcı hakem olarak görev yaparken, Bursa Bölgesinden Alperen Aksu ise dördüncü hakem oldu. 


Bayrampaşa Çetin Emeç stadında oynanan karşılaşmaya Enes Sancar Şahin, Özcan Atalay, Koray Kerem Köysüren, Rahmi Muhammet Akyazı, Hebat Alan, Caner Yılmaz, Ozan Şamiloğlu, Murat Kayalı, Gökhan Cingirt, Mustafa Şalış ve Halil İbrahim Cenik ilk 11'i ile başlayan Kahramanmaraşspor, 45+2' Gökhan Cingirt ile bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinici yarıda oyunu istediği gibi yönlendiren Kırmızı Beyazlılar, yapılan basit hata sonrası rakip korner kazandı. Kornerden gelen topa  79.dakikada Yusuf Orhan kafa ile vurdu ve skoru 1-1 yaptı. Kalnn dakikalarda başka gol olmayınca Kahramanmaraşspor, İstanbul'dan 1 Puanla döndü.


Geride kalan 3 haftada Bayrampaşaspor'un 3.Lig 2. Grupta 7 puanı bulunurken, Kahramanmaraşspor'un ise 2 puanı bulunuyor. 

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI