Sadakatsiz 11. Bölüm son bölüm full tek parça izle! Sadakatsiz son bölüm izle
Tarih: 23-12-2020 22:15:45 Güncelleme: 23-12-2020 22:42:45 + -


Kanal D ekranlarının yeni ve sevilen dizisi olan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz, ilk bölümülerinden itibaren izleyenlere büyük heycanlar yaşatıyor. İşte Sadakatsiz'in son bölümü ve yaşananlar.

facebook-paylas
Tarih: 23-12-2020 22:15

Sadakatsiz 11. Bölüm son bölüm full tek parça izle! Sadakatsiz son bölüm izle

Dizi tutkunların heyecanla beklediği Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi hakkında Sadakatsiz 11. bölüm son bölüm tek parça izle! Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak? Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı konuları merak edildi. Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

 

SADAKATSİZ 10. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Yeni sezonunun en iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz dizisi geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Volkan ve Asya arasında savaşın devam ettiği son bölümde Asya oğlunu düşünürken, Volkan ise sınırları zorlamaya devam eder. Dizi son bölümü ile yine sosyal medyada gündem oldu.

 

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelen son bölümünde Volkan, Asya’yı rahatsız etmeye devam eder. Asya oğlu Ali ile kurdukları iki kişilik dünyasının alt üst olmasında korkarken, buna izin vermemek için elinden geleni yapacaktır. Asya her ne kadar Volkan’dan nefret etse de oğlu için onunla ateşkes imzalamaya karar verir. Ancak Volkan’ın ateşkese niyeti yoktur. Asya’ya hayatlarının bir parçası olduğunu göstermeye ve onun sınırlarını zorlamaya devam eder. Derin Volkan’ın aldığı kararlardan ve yaptıklarından hiç memnun değildir, yine de Volkan’ı anlamaya ve onun yanında olmaya çalışır.

 

Diziseveler, diziyi Kanal D'nin resmi web sitesinden izleyebilirler...



HABER VİDEOSU







İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

YUKARI