Bugun...
SON DAKİKA

Kardeş Kulüplük Yolunda: Onikişubat İdmanyurduspor ile Erzincan Ulalarspor Arasında Anlaşma Sağlandı!

Erzincan Ulalarspor ile yapılan kardeş kulüp protokolü, genç yeteneklerin Bölgesel Amatör Lig'de parlaması için kapıları aralıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 12-11-2023 00:23:41

Kardeş Kulüplük Yolunda: Onikişubat İdmanyurduspor ile Erzincan Ulalarspor Arasında Anlaşma Sağlandı!

Kahramanmaraş 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Onikişubat İdmanyurduspor, Erzincan Ulalarspor ile Kardeş Kulüp Protokolü imzaladı.

 

Onikişubat İdmanyurduspor, deplasmanda Erzincan Ulalarspor ile oynadığı hazırlık maçından 3-0 mağlup ayrıldı. Ancak bu mağlubiyetin ardından iki kulüp arasında dostluk köprüsü kuruldu.

 

Yapılan açıklamada, "11.11.2023 tarihinde Bölgesel Amatör Lig Ekiplerinden 11.Grupta mücadele eden Erzincan Ulalarspor ile kardeş kulüp protokolü yapıldı.

 

Sporcuların vitrine çıkmasını sağlamayı şiar edinen,ahlaklı oyuncular yetiştirmeyi amaçlayan,gençlere kulüp menfaatleri için değil kendi gelecekleri adına değer veren iki kulübün vizyon anlayışının bir nişanesi olması için Erzincan Ulalarspor yönetiminin kulübümüzü kardeş kulüp protokolü imzalayıp, yeteneklerine inandığımız, gelişime açık olan oyuncularımız başta olmak üzere şehrimizi gururlandıracak yetenekli oyuncularında Bölgesel Amatör Lig seviyesinde boy gösterebilmeleri için her sezon teknik heyetimizin takdiriyle en az 2 sporcunun kamp süreçlerine dahil edilmesine,temennimizin bu sayının artarak ilerlemesine karar verilmiştir. bu minvalde gerek şehrimiz gerek kulübümüz gençleri için fırsat oluşturan Erzincan Ulalarspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Satıroğlu ve yönetimine teşekkür ederiz.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI