Kipaş Holding’den Amatör Futbola 250 Bin TL’lik Destek

KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Türkoğlu Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından başlatılan bağış kampanyasına duyarsız kalmadı.

Kipaş Holding’den Amatör Futbola 250 Bin TL’lik Destek
Yayınlama: 06.03.2026
167
A+
A-

Kahramanmaraş’ta amatör futbola önemli bir destek geldi. KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Türkoğlu Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından başlatılan bağış kampanyasına duyarsız kalmadı.

Kahramanmaraş Kahramanmaraş 1. Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Türkoğlu Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde kulübe maddi destek sağlamak amacıyla bir bağış kampanyası başlatmıştı. İlçenin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan ve bünyesinde KİPAŞ Kağıt ile KİPAŞ Nişasta fabrikalarını barındıran KİPAŞ Holding, başlatılan kampanyaya önemli bir katkı sundu.

KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz’ün talimatı üzerine harekete geçen KİPAŞ Kağıt yetkilileri, Türkoğlu Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün düzenlediği bağış kampanyasına 250 bin TL destek verdi.

Kulüp yetkilileri yapılan bu önemli katkıdan dolayı KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz’e ve KİPAŞ Kağıt yetkililerine teşekkür ederek, desteklerin amatör sporun gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.