Bugun...
SON DAKİKA

Kocaoğlu'nun Hedefi: Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanlığı

Mehmet Kocaoğlu, 31 Mart 2023'teki yerel seçimlerde Dulkadiroğlu ilçe Belediye başkanı olma hedefiyle aday adaylığını açıkladı.
facebook-paylas
 Tarih: 22-11-2023 18:25:33  -   Güncelleme: 22-11-2023 20:07:33

Kocaoğlu'nun Hedefi: Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanlığı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı'nın yönetiminde ilçe başkan yardımcısı ve teşkilat başkanı olarak görev alan Mehmet Kocaoğlu, Dulkadiroğlu Ak Parti  İlçe Teşkilatındaki görevinden ayrılarak 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde Dulkadiroğlu ilçe Belediye başkanı olma hedefiyle aday adaylığını açıkladı. 


Bu kararı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Ak Parti ilçe başkanlığına yaptığı müracaat ile duyurdu.

Mehmet Kocaoğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı aday adaylığı toplantısında yaptığı konuşmada, geçmişten bugüne olan bağlarını ve şehrine olan derin sevgisini dile getirdi. Kendisini Dulkadiroğlu'nun evladı olarak tanımlayan Kocaoğlu, ailesine ve şehrine duyduğu minneti vurgulayarak, bu güzel şehre daha fazla hizmet etme arzusunu paylaştı.

Kocaoğlu; Köklerimizden Gelen Bir Hizmet Anlayışımız Var

Kocaoğlu, konuşmasında şehrin kadim medeniyetine vurgu yaparak, Dulkadiroğlu'nun tarihine ve kültürüne olan saygısını dile getirdi. Ailesinin ve şehrinin değerlerine bağlılığını vurgulayarak, bu köklü geçmişi modern bir vizyonla birleştirerek yaşamakta olduğumuz Dulkadiroğlu ilçesini daha ileri bir seviyeye taşıma sözü verdi.

Kocaoğlu; Teknoloji ve Sosyal Projelerle Geleceği Planlayacağız

Dulkadiroğlu'nun sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamayı hedefleyen Kocaoğlu, gençlerin teknolojiyi kullanarak ulusal ve uluslararası projelere katılmasını destekleyerek, şehrin ekonomik yapısını güçlendirmeyi amaçladığını ifade etti. Ayrıca, kadınların mikro kredi imkânlarından faydalanarak kendi işlerini kurmalarını teşvik edecek sosyal aktiviteleri planladığını belirtti.

Kocaoğlu'ndan Toplumun İhtiyaçlarına Duyarlı Projeler

Mehmet Kocaoğlu, şehirdeki deprem sonrası ortaya çıkan ihtiyaçlara duyarlı olduğunu belirtti. Konuşmasında, öncelikle güvenli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturmanın yanı sıra gençlerin ve kadınların topluma daha etkin bir şekilde katılması için projeler geliştirmeyi hedeflediğini açıkladı. Ulusal ve uluslararası yatırımlarla ilçeye katma değeri yüksek projeler kazandırarak, istihdam ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Kocaoğlu  Gençlerin Eğitimine ve Gelişmesine  Özel Vurgu Yaptı

Kocaoğlu, gençlerin eğitimine özel bir önem verdiğini ifade ederek, Sayın Cumhurbaşkanı'nın "Geleceğin güçlü Türkiye'sini inşa etmek için, gençlerimizin eğitimi her şeyden önemlidir." sözünü hatırlattı. Gençlerin gelecek projelerinde aktif rol almasını ve teknolojiyi kullanarak katma değeri yüksek ürünler geliştirmesini hedeflediğini belirtti.

Kocaoğlu; Birlikte Başaracağız

Mehmet Kocaoğlu, Sayın Cumhurbaşkanı'nın liderliğinde Türkiye'nin yüzyılına katkı sağlamak amacıyla Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyleyen Birlik ve beraberlik vurgusuyla yola çıkan Kocaoğlu, şehre hizmet etmeyi ve geçmişiyle gurur duyan, geleceğiyle huzur dolu bir Dulkadiroğlu için elini taşın altına koymayı taahhüt etti.

Kocaoğlu, Dulkadiroğlu'nun kadim şehir kimliğini koruyarak, birlikte yönetilecek, sevinecek ve hüzünlenecek bir yönetim anlayışını vurguladı. Dulkadiroğlu'nun yaşadığı depremin ardından açacak baharın ilk çiçeği olma arzusuyla sözlerini tamamladı. 
Kocaoğlu Aday adaylığı sürecimizde  Rabbimizden hayırlı kılmasını niyaz ediyorum dedi ve  değerli dostlarına teşekkür etti.

MEHMET KOCAOĞLU KİMDİR

1975 yılı Kahramanmaraş doğumludur. Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi harita mühendisliği bölümünden mezun oldu ve 7 yıl boyunca özel sektörde çalıştı. 2012 yılında kendi kurduğu firmada çalışma hayatına devam ediyor.
Kuruluş yılında Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi oldu. 2019 yılında yerel seçimlerde Dulkadiroğlu ilçesi belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu ve BMÜ yedek üyesi olarak seçildi.
Eylül 2020’de Dulkadiroğlu ilçe yönetimine girdi ve İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı olarak görevlendirildi. Bu görevinde başarıyla devam eden Kocaoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanlığı Aday adaylığı için istifa etti. Mehmet Kocaoğlu evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

 

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Dulkadiroğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI