Kahramanmaraş 1.Amatör küme B grubunda mücadele verecek olan Maraşgücüspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Yıllardır profesyonel olarak futbol oynayan ve Maraşgücüspor’u 2.Amatörden 1. Amatör küme taşıyıp 1. Amatördeki ilk sezonunda genç oyuncuları ile Play-Off’un kapısından dönen Maraşgücüspor’un teknik direktörü Akın Ceren yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Maraştaspor Gazetesine takım hakkında bilgiler veren Maraşgücüspor’un teknik direktörü Akın Ceren,” Maraşgücüspor ile aile bağlarımız oldu, Oyuncularla, hocalarımızla, başkanımız Mustafa Dağlı ile diyaloglarmız oldu.
Güzel bir yapımız var, Takım içerisinde kaptanlar olsun büyük küçük sevgi, saygı çerçevesi içinde bu yıl 4 yılımızı paylaşacağız.
Oyuncularımın hepsi birbirinden değerli sıkı bir bağımız var, bu da bizi takım olarak yukarıya taşıyor.
Genç bir ekibimiz var, aralarında tecrübeli arkadaşlarımızla harmanlama yaptık, amacımız bu gençleri topluma iyi birer yetiştirmek üniversiteye yönlendirmek ki aralarında farklı bölümlerde okuyanlar var ve şehir dışında da okuyup ve sporuna devam edenlerde var.
Tabiki yeteneklerini sahaya yansıtıp futboldan ekmek yiyecek arkadaşlarımız var, İnşallah onlara da bu katkıda destek olmaya çalışıyoruz.
Türkoğlu’lu kalecisi Ökkeş Yördem ile Sağlık Spor’dan Ferhat Fişekci aramıza yeni katılan arkadaşlarımız
Takımın formatına uyum sağlayacak arkadaşlarımızı ince eleyip sık dokuyoruz gençlere hem saha içi hem saha dışında abilik yapacak arkadaşları kattık.
İnşallah katkılarını ilerleyen günlerde saha içi ve saha dışında göreceğiz.Alt yapımızdan yine oyuncularımız da var onlara da zaman zaman şans vereceğiz, takıma katkı sağlayacaklardır.
Hedefimiz genç oyuncularımızla yola devam etmek istiyoruz.
Geçen yıl Play off’u kaçırdık, biraz da tecrübe eksikliği vardı.
İnşallah bu yıl o eksikliğimizi giderip hedefimizi istediğimiz seviyeye çıkartmak.Oyuncularımız genç, başarıya arzulu, istekli olmaları bizim avantajımıza olacak.
Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz, İnşallah bu zorlu maratonda sezon sonu hedeflediğimiz yerde bitiririz.Bu yıl bizlere katkı sağlayacağını düşündüğüm beraber çalışacağımız Salman Kane hocamızla iyi işler yapacağımızı düşünüyorum, kendisiyle Kahramanmaraşspor’da beraber futbol oynadık, onun da tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz.
Bu doğrultuda bize fazlasıyla katkı sağlayacaktır.Kendisine Maraşgücü ailesine hoşgeldin, başarılı bir sezon geçirmemizi diliyorum.
Kendimi daha iyi bir şekilde geliştirmek için bu yıl Uefa B kursuna katıldım, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Milli Takımlar Tesislerinde 15 gün bir katılımım oldu, bu da kendimizi geliştirme adına ve hem Kahramanmaraş’ımızın gençlerine fayda sağlayacağımız hemde çalışmış olduğum klübümüze fayda sağlayacağımızı düşünüyorum.
Bizler antrenör olarak kendimizi geliştirir isek Kahramanmaraş’ımızda alttan gelen yeteneklerimize faydalı olacağı kanaatindeyim, bu tür şansları değerlendirip kendimi daha iyi geliştirme şansı aramak ve gelecek nesillere faydalı bir antrenör olmak istiyorum, inşallah başarılı olurum, 2017-2018 sezonunda tüm tavolebet betlinkimkımlara başarılar dilerim, kazasız, belasız lig olur İnşallah ” dedi.