Bugun...

Necati Okay Davet Ediyor: Kahramanmaraşlılar, Bertiz Boyalı Güreş Festivali'ni Kaçırmayın!

Bertiz Boyalı Güreş Festivali, bu yıl 27. kez düzenlenecek ve 6 Şubat Depremleri'nde kaybedilen güreşçilere ithaf edilecek. Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlik, 17 Eylül Pazar günü Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası ile başlayacak. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, etkinliği tanıtarak tüm Kahramanmaraşlıları bu heyecanlı organizasyonu izlemeye davet etti.
facebook-paylas
 Tarih: 14-09-2023 15:15:40  -   Güncelleme: 20-09-2023 22:07:40

Necati Okay Davet Ediyor: Kahramanmaraşlılar, Bertiz Boyalı Güreş Festivali'ni Kaçırmayın!

Bu yıl 27. kez düzenlenecek olan Bertiz Boyalı Güreş Festivali, 6 Şubat Depremleri'nde yaşamını yitiren güreşçilerin anısına özel bir etkinlikle gerçekleştirilecek. Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu'nun işbirliğiyle organize edilecek olan bu güreşler, 17 Eylül Pazar günü saat 11:00'da Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası ile başlayacak.

 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, güreşseverleri Bertiz'e davet ederek, şunları dile getirdi: "Dereköy'de olduğu gibi, Bertiz'de nefes kesici bir güreş müsabakası düzenleyeceğiz. Bu yılki etkinliği, 6 Şubat Depremleri'nde hayatını kaybeden güreşçilere ithaf ediyoruz.

 

Bertiz'de gerçekleşecek olan bu güreşlerde, depremde hayatını kaybeden güreşçilere birlikte saygıyla anma fırsatı bulacağız. Bertiz Boyalı Güreş Festivali, bölge halkı tarafından büyük ilgi görmektedir.

 

Bu etkinlikte, kulüp güreşçilerinin yanı sıra köy güreşçileri de yer alacak. Dolayısıyla, izlemeye değer heyecanlı müsabakalar bizleri bekliyor. Tüm Kahramanmaraşlıları bu muhteşem organizasyonu izlemeye davet ediyorum."

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI